Duben 17, 200916 r Kofola-když ji miluješ...neni co řešit ja ji sice nemiluju,ale resit opravdu nebylo co
Duben 17, 200916 r Jinak uz se nemuzu dockat az bude utery,PPLko mi priveze kolecka a ve stredu sup do pneuservisu a hura na auto
Duben 17, 200916 r Ted jsem se vzbudil, je cas jit na pivko nekam ven dneska to vidim na nejakou ostudu
Duben 17, 200916 r Nazdárek, koukám že už asi nikdo nemaká, takže jsem jedinej jáza blbce co?? NECHCETE NĚKDO Z PRAHY 2 VOLNÉ VSTUPENKY NA ZÍTŘEK 18.4. DO MISCH MASCHE NA VYSTOUPENÍ FRAGMY?? Sorry za velké písmo,ale snad je to vidět...Já tam nejdu,protože hraju,ale rád je někomu daruji!!když daruji, tak zcela zdarma!!!
Duben 18, 200916 r čus Romčo tak to jsme na tom stejně, ale snad to bude jen teď než si na tom zvykneme a pak to bude dobrý
Duben 18, 200916 r Ahoj Stando.Já jsem se ráno připojil...napsal pár přispěvku a pak finito...tak jsem si myslel že je KRACH.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.