Duben 18, 200916 r snad jo, chtělo by, aby se zklidnily rozbouřené vody a vrátilo se aspoň přibližně do starých kolejí jdu spát, ráno musím ke švagrovi na stavbu
Duben 19, 200916 r Ja mel dneska sen normalne se mi zdalo, ze mi rozebrali Octavku, kdyz jsem k ni rano prisel, tak zbyla jen kostra na spalkach.
Duben 19, 200916 r to nechodíte v neděli do hospody....? snad nechodíte do kostela... Jinak brý večír všem....
Duben 20, 200916 r Dobre rano, co se zase nestane proste tady v ty republice debilni. Rano si to jdu pekne do skoly, az ve skole mi spoluzacky reknou, ze musim preparkovat auto z ulice, kde chteli dneska zacit frezovat. Frezujou uz cely mesto, curaci, neni kam ty auta stavet. Tam teda pribehnu a oni tam kolem toho stoji, curaci, div by to auto neodtahli bagrem a nadavaji. Kdyby nekdo neco rek rovnou, ale ne, to tady nefunguje...
Duben 20, 200916 r Ahoj prdelko.Tak ted asi prodáváš o stošest co??? Všichni chtěji jezdit v hadrech od Tebe ne?
Duben 20, 200916 r čau lidi. Nějak nestíhám. Ráno jsem si byl domluvit ten kufr do laku a včera mi nešel net. Hrůza.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.