Rosťa19 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Brý den pánové čau kámo. Jsem rád že jsem to vyřešil. Díky Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dobry odpoledne, chlapi. Jdu si lehnout, nejak me to uceni zmaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 čau kámo. Jsem rád že jsem to vyřešil. Díky Jirko. Není za co,když můžu pomůžu.Ve středu uvidíš ten nárazník na tý Octě,tak budeš mít představu,jak pracujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já jsem tam dneska koukal na auta pro Alimex a vypadaly dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dobrej večír kamarádi po týdenním "likvidačním" pobytu v lázních kterej ovšem stál zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 čau lidi.... tý jo hrábě se tedá mááá..a co sestřičky...hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Pane řidiči!!! No konečně!!! Už se mi stejskalo!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 čau lidi....tý jo hrábě se tedá mááá..a co sestřičky...hmmm Sestřičky už byli z větší části po GO ale mě to vůbec nevadilo páč jsem nejel sám Pane řidiči!!! No konečně!!! Už se mi stejskalo!!!!!!!!!! To mě taky ale jenom občas páč nebylo moc času na zábavu. To nařízený proplachování ledvin po masážích dávalo hodně zabrat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ladiku: přijedeš ve čtvrtek do Olympie okolo 17 hodin.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak to zatím nemůžu říct páč nevím co budu mět v hokně. Ale pokud bych měl na ráno tak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Fajn! Chtěl bych si s Tebou potřást rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To zní jako bys sundal první ve sportce a stěhoval se do ciziny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zrovna dnes jsem se bavil o tom že bych nejraději vypadnul někam do hajzlu...natrvalo...nekecám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj cizinče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak to u mě pokud by se naskytla nějaká ta příležitost tak to mám o to jednoduší že mě doma už nic a kromě mladýho ani nikdo nedrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 HF: ano.Máš to v tomhle směru pohodovy.A kolik je klukovi? 14? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj cizinče zdarec, jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 bry vecer Zdar Švícare - nebo už Čechu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zdar Švícare - nebo už Čechu ?!? momentálně dovolenkařím v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ... Bude teprve v červnu 13. Pokud se nezruší SkodaHome tak se tam uvidíte i s kamarádkou nebo někde jinde. Začlo být venku super počasí tak není problém se domluvit i na něco jinýho. Apropo co to Vaše grilování !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 cus hospodari! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 momentálně dovolenkařím v ČR To sis ale vybral (soudě podle toho jaký je a bylo tam kde jsem se momentálně nacházel já) super počasí na dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 cus hospodari! Ahoj Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj Ovi zdarek tak jak to tu jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.