Duben 20, 200916 r Jiřiku: ani se neptej...zase mě nasrali v autorizovaném servisu tak to jsme na tom stejne,me dneska zase mega nasrali ty sraci z PPL
Duben 20, 200916 r Autor zdarek tak jak to tu jde? Mě se neptej - já tu týden nebyl a jenom koukám co je tu zase za změny a nový témata
Duben 20, 200916 r Jiřiku: Tobě měli přijit ty kola ne? taky mi přišly,ale ty zmrdi s tím zacházej jako hovada.Samozřejmě jsem na jednom kole našel odřeninu.Až se nazuje pneu tak to nebude vidět,ale fakt mě serou
Duben 20, 200916 r Mě se neptej - já tu týden nebyl a jenom koukám co je tu zase za změny a nový témata jo trochu se to obnovuje...
Duben 20, 200916 r takze doporucujes? akorat je tam docela draho,treba vodka s Redbullem stoji 190.Ale maj to tam docela dobre ozvuceny
Duben 20, 200916 r Jiřiku: tak to nasere každopádně.Kdo jsou ty pánové vedle Tebe? moji dva nejlepší kamarádi.Za tyhle dva kluky bych dejchal
Duben 20, 200916 r A už ji máš na kolech? až ve středu,jsem objednanej do pneuservisu,kde umí nazout Runflaty
Duben 20, 200916 r no nekdy xse domluvime a ajedem zazlobit... nekam bych se pridal, pokud bude misto a uvitate moji spolecnost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.