Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: ani se neptej...zase mě nasrali v autorizovaném servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 cus hospodari! zdarec pane,tak SaSaZu bylo bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: ani se neptej...zase mě nasrali v autorizovaném servisu tak to jsme na tom stejne,me dneska zase mega nasrali ty sraci z PPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zdarek tak jak to tu jde? Mě se neptej - já tu týden nebyl a jenom koukám co je tu zase za změny a nový témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: Tobě měli přijit ty kola ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: Tobě měli přijit ty kola ne? taky mi přišly,ale ty zmrdi s tím zacházej jako hovada.Samozřejmě jsem na jednom kole našel odřeninu.Až se nazuje pneu tak to nebude vidět,ale fakt mě serou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zdarec pane,tak SaSaZu bylo bomba takze doporucujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mě se neptej - já tu týden nebyl a jenom koukám co je tu zase za změny a nový témata jo trochu se to obnovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 takze doporucujes? akorat je tam docela draho,treba vodka s Redbullem stoji 190.Ale maj to tam docela dobre ozvuceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: tak to nasere každopádně. Kdo jsou ty pánové vedle Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jiřiku: tak to nasere každopádně.Kdo jsou ty pánové vedle Tebe? moji dva nejlepší kamarádi.Za tyhle dva kluky bych dejchal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 A už ji máš na kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 A už ji máš na kolech? až ve středu,jsem objednanej do pneuservisu,kde umí nazout Runflaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dobry vecer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dobry vecer :-) zdarec pane Jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dobry vecer :-) zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no nekdy xse domluvime a ajedem zazlobit... nekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no nekdy xse domluvime a ajedem zazlobit... nekam no problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zdarec pane Jak se vede? dovolena ve svycarsku, tak nemam problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no nekdy xse domluvime a ajedem zazlobit... nekam bych se pridal, pokud bude misto a uvitate moji spolecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak panove dnes vas opustim.... musim neco naspat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Příjemný pozdní večer ve spolek přeji -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dovolena ve svycarsku, tak nemam problem meli jste jeste hodne snehu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Příjemný pozdní večer ve spolek přeji -_- ahoj,jdes na jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 bych se pridal, pokud bude misto a uvitate moji spolecnost to bude přísná sestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.