Borg Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ahoj,jdes na jedno? spíš jsem jen nakoukl a pudu vytuhnout, bo toho mám nějak dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 bych se pridal, pokud bude misto a uvitate moji spolecnost si pis ve 3 se lip zlobi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to bude přísná sestava presne tak! o to to bude pikantnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak ted uz to balim takze zdarec panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 meli jste jeste hodne snehu? jj snehu je tady jeste hodne nahore tak 4m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to bude přísná sestava to je prece potreba, prece by ses nechtel setrit .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 si pis ve 3 se lip zlobi... no dobra tedy, ja bych do toho sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dobrou s kobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Jardo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Lukyne.Tak si představ že jsem se nakonec s tim servisem domluvil takže snad bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Romane, díky bohu, asi pochopili že ty jsi ten co platí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Měli plno kecu ale dopadne to.Dnes mi ráno volali že to daji dokupy i včetně velky servisní prohlídky na 60 tisicich ale včera mi povidali že to nepujde skloubit lakování zadního nárazniku s timto servisem....prostě no comment! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdarec vsem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Měli plno kecu ale dopadne to.Dnes mi ráno volali že to daji dokupy i včetně velky servisní prohlídky na 60 tisicich ale včera mi povidali že to nepujde skloubit lakování zadního nárazniku s timto servisem....prostě no comment! ale docela mě dneska za Romana zatrnulo, když jsem na zvedáku vzadu vlevo viděl černou RS bez kol, ale s nárazníkem, bohužel za roh nevidím, abych viděl duplex, ale nebyla to jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 čus Ovi, jsem tě ještě nepozdravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 čus Ovi, jsem tě ještě nepozdravil zdarec tak jak? pracovne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Všichni. Nějak ty woe nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Rosto, poslední dbou fakt nestíháš, jak to? víc roboty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Taky Luky.Začaly nám jezdit kontejnery z Asie atd. tak jsou trochu fofry. Celnice a podobná pakárna. Teď jsem ještě zařizoval stříknutí toho kufru na Octě v čemž mi pomohl dost Jirka3 a tím mu také děkuji. V pátek bych to měl mít hotové,takže nové páté dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 aspon ze auto bude v cajku, a v praci se aspon nenudíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak tak ale fórum mi nějak chybělo,tak jsem se aspoň na chvilku urval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.