Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 všichni pracovně a juknout na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdravim Ahoj Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahojte ve spolek hospodáři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zdar jak sviňa Laďo. Nebyls v lázních ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj. Včera jsem se vrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A co? Pohoda,baby a tak co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No tady se dnes dře ) Ovi: tak už je na mě vodrzlá i servírka ve Slunci. Já budu mít problémy snad v celým městě. Se musím přestěhovat Nohy ze židle jsem si musel sundat, sedám si k blbejm stolům, leju jim tam vodu po stolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Čau Tome. Ty jsi hospodskej průserář jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... Pohodička . Jel jsem s kamarádkou tak si nestěžuju na samotu a ten její dvou letý synátor taky dával celkem zabrat. V nedělu jsme si udělali ještě weelet do Karviný za s-talkerem dodělat další ptákovinu na podsvícení. Ale celkem to nějak moc rychle uteklo ten týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No tady se dnes dře ) Komu že to dřeš asistentku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak sis to aspoň užil. No jo když je volno tak mi připadá že to utíká 2x rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... Tak celkem jo. Počasí bylo super, něco málo na proplachování ledvin jsme měli sebou tak jsem ani moc neutratil. Jenom jsem byl celkem nesvůj páč tam byla hromada policajtů kteří tam jezdí na 14.dní A těch 21.procedur + co nám to ještě vyšlo 4x do vedlejšího hotelu na bazén kde jsme se kolikrát sami báli uteklo fakt móóóc rychle . Ale za chvílu je SkodaHome, Doksy, Beskydy a bude dovolená tak zase bude zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Rosťo ... prace je ze bych se na to snad radsi vykak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já taky teď nějak nestíhám. Doma se mi nějak podělal net tak to řeším a snad dneska bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak to já měl dneska lepší probuzení poránu - začli bagrovat silnic před naším a stačila ještě chvilka a nedostal jsem se ven z průjezdu kdoví na jak dlouho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jdu se nadlábnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jdu se nadlábnout Brou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak to já měl dneska lepší probuzení poránu - začli bagrovat silnic před naším a stačila ještě chvilka a nedostal jsem se ven z průjezdu kdoví na jak dlouho . To vám Laďo nedali ani vědět o tom hrabání ?? Kokoti co? Takhle mi to jednou udělal soused ještě v Již.Čechách. Složil si jeho dřevo před výjezdem z garáže a já myslel že ho zabiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jdu se nadlábnout Nech si chutnat Jiří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... Já myslím že dali ale tady se mnou doma nikdo nekomunikuje tak proč by se obtěžovali mě něco takovýho "zanedbatelnýho" vůbec říkali . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nemám slov Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Snad to už brzo skončí !!! Prolízám těch něco málo 70.emailů za ten týden a asi jsem Ti poslal něco cos poslal Ty mě taky ale o něco dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Paráda,není nad to se dobře najíst.Jsem zase spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dobré odpoledne všem jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dobré odpoledne všem jak se vede? Ahoj pane,u mě dobrý,akorát si dopřávám poobědovej odpočinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.