Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to příjemnou siestu já už sem po obědě odpočatej jsi v horách nebo ve městě (CH,CZ)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Snad to už brzo skončí !!!Prolízám těch něco málo 70.emailů za ten týden a asi jsem Ti poslal něco cos poslal Ty mě taky ale o něco dál. To bude v poho Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dobré odpoledne všem jak se vede? Zdarec Dakie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ahoj Rosťo! jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak mě OK ale co ty po oslavě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 po oslavě? teď nevím o čem mluvíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Si říkal že budete o víkendu pařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to příjemnou siestu já už sem po obědě odpočatej jsi v horách nebo ve městě (CH,CZ)? u mě to poznáš tak,jestli píšu s diakritikou nebo ne.Ve Švajcu mám klávesnici bez háčků a čárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4 mě se v pátek(teda sobotu ráno) zadařilo přijít až v 8:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... To už trénuješ na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4 No tak jsem se nesplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jirko, nj to je zní logicky to by chtělo zas nějakou action v MB ne Láďo, na sraz trénujem průběžně Rosťo, a jakej víkend si měl ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já taky slavil Dakie. Můj svátek ale je lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... Jj, to je potřeba . Taky jsem si trošku zatrénoval minulej týden !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já taky slavil Dakie. Můj svátek ale je lehce. áááj, tak to dodatečně vše nej! Láďo, tys byl vlastně na tý "dovolence" že jak bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Díkec. Jero má na můj svátek narozky,tak asi taky pařil co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ... Bylo super Sice mohlo být ještě líp ale proč to lámat přes koleno když není všem dnům konec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Rosťo a kdy to bylo? nějak poslední dobou vůůůbec nekoukám do kalendáře Láďo, vždy může být ještě líp, ale to bysme toho chtěli trochu moc, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Teď v neděli Dakie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a vážně se konala "šavlovaná" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nene. Taková malá oslavička. Já už mám pití za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ale jdi ty pití nemůžeš jen tak hodit za hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 To ne ale 15 piv jako dřív už nezmáknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to já nedal nikdy páč to většinou míchám s tvrdým a 15 je fakt moc už ani nevím kolik mám rekord, ale bylo to hodně přes 10 - ale od odpoledne cca 15h do rána do 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.