Duben 21, 200916 r tak to příjemnou siestu já už sem po obědě odpočatej jsi v horách nebo ve městě (CH,CZ)?
Duben 21, 200916 r Snad to už brzo skončí !!!Prolízám těch něco málo 70.emailů za ten týden a asi jsem Ti poslal něco cos poslal Ty mě taky ale o něco dál. To bude v poho Laďo.
Duben 21, 200916 r tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4
Duben 21, 200916 r tak to příjemnou siestu já už sem po obědě odpočatej jsi v horách nebo ve městě (CH,CZ)? u mě to poznáš tak,jestli píšu s diakritikou nebo ne.Ve Švajcu mám klávesnici bez háčků a čárek
Duben 21, 200916 r tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4 mě se v pátek(teda sobotu ráno) zadařilo přijít až v 8:30
Duben 21, 200916 r tj, pařili sme, ale jen tak něco jako oslava jara v pátek se zadařilo do 5 ráno, v sobotu "jen" do půl 3, ale začali sme už ve 4 No tak jsem se nesplet.
Duben 21, 200916 r Jirko, nj to je zní logicky to by chtělo zas nějakou action v MB ne Láďo, na sraz trénujem průběžně Rosťo, a jakej víkend si měl ty?
Duben 21, 200916 r Já taky slavil Dakie. Můj svátek ale je lehce. áááj, tak to dodatečně vše nej! Láďo, tys byl vlastně na tý "dovolence" že jak bylo?
Duben 21, 200916 r Autor ... Bylo super Sice mohlo být ještě líp ale proč to lámat přes koleno když není všem dnům konec !!!
Duben 21, 200916 r Rosťo a kdy to bylo? nějak poslední dobou vůůůbec nekoukám do kalendáře Láďo, vždy může být ještě líp, ale to bysme toho chtěli trochu moc, nemyslíš?
Duben 21, 200916 r tak to já nedal nikdy páč to většinou míchám s tvrdým a 15 je fakt moc už ani nevím kolik mám rekord, ale bylo to hodně přes 10 - ale od odpoledne cca 15h do rána do 2..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.