Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) mnoo, pěkná Ládiku Dan byl s vámi? Ne ne, ten by tam z toho nic neměl. Toho jsme vyzvedávali jak šel ze škole. Ale už se těší jak s nama pojede na sraze nebo na dovču kde to pro něho bude určitě lepší než mezi důchodcama a policajtama v lázních. Editováno: 21. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj, tak to chápu sáfra, škoda že bydlíš tak daleko co Mára, žije ještě vůbec? dlouho o něm nebylo slyšet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Se uvidíme v květnu několikrát !!! Marek žije a diskutuje u nás v Brněnské knajpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 fááákt? tak to se stěhuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 I já se tam jdu kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pěkný fotky Laďo. A pěkná baba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dík Jen doufám že to půjde časem i dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jasně že jo. Nesmíš na ní bejt hrrr. To se pak ženský plašej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj. Huvidím co se z toho nakonec vymrví. Maximálně budeme zase dál jenom kamarádi ale nijak to zatím nehrotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Bereš jí sebou na sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jedeme spolu na SkodaHome, do Doksů a do Beskyd. Jenom Turnov jedu sám s mladým. Tak se určitě potkáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj.Pokecáme ne ??. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 V to doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak přemejšlím jestli mám vzít tu svojí sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Toť otázka !!! My by jsme se chtěli pokaždý ještě po cestě zpátky někde stavit tak to pojímáme jako "rodinný weekendový weelet" ale hlavně když vidím spokojenost u všech tak proč je sebou nebrat, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jasně že jo. Ta moje by se tam asi nudila, myslím na Škodahome. Ty Beskydy mi ještě leží v hlavě a nevím jak to vyjde. Rád bych jel zapařit protože v Chabrech nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jedno pivo hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A proto všechny srazy jezdím minimálně na dva dny aby ta zábava stála zato. Weelet do Beskyd vřele doporučuju a samo že tam nebude nouze o dobrou zábavu a super lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jedno pivo hospodo Taky bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Taky bych si dal člověče byl jsem se číhnout a jsem na suchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já mám dost Jiří, dáš si ???. Musíme vyrazit na pivko až budeš mít čas. Vezmeš mladou a někde popijem co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 To já mám zašitý plato 0,5l plechovkovýho STAROPRAMENU ale jdu zítra do hokny a ještě musím povečeřet hrst prášků tak mám smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já mám dost Jiří, dáš si ???. Musíme vyrazit na pivko až budeš mít čas. Vezmeš mladou a někde popijem co ?? no jasně,vyrazíme Hele tak paní mi dneska nevolala,tak se tam zítra sejdeme v 10 hod.Kdyby se něco měnilo,tak hned volám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.