Duben 21, 200916 r Autor mnoo, pěkná Ládiku Dan byl s vámi? Ne ne, ten by tam z toho nic neměl. Toho jsme vyzvedávali jak šel ze škole. Ale už se těší jak s nama pojede na sraze nebo na dovču kde to pro něho bude určitě lepší než mezi důchodcama a policajtama v lázních. Upraveno Duben 21, 200916 r od Hrábě Fernétti
Duben 21, 200916 r jj, tak to chápu sáfra, škoda že bydlíš tak daleko co Mára, žije ještě vůbec? dlouho o něm nebylo slyšet!
Duben 21, 200916 r Autor Se uvidíme v květnu několikrát !!! Marek žije a diskutuje u nás v Brněnské knajpě
Duben 21, 200916 r Autor Jj. Huvidím co se z toho nakonec vymrví. Maximálně budeme zase dál jenom kamarádi ale nijak to zatím nehrotím.
Duben 21, 200916 r Autor Jedeme spolu na SkodaHome, do Doksů a do Beskyd. Jenom Turnov jedu sám s mladým. Tak se určitě potkáte.
Duben 21, 200916 r Autor Toť otázka !!! My by jsme se chtěli pokaždý ještě po cestě zpátky někde stavit tak to pojímáme jako "rodinný weekendový weelet" ale hlavně když vidím spokojenost u všech tak proč je sebou nebrat, že.
Duben 21, 200916 r Jasně že jo. Ta moje by se tam asi nudila, myslím na Škodahome. Ty Beskydy mi ještě leží v hlavě a nevím jak to vyjde. Rád bych jel zapařit protože v Chabrech nemůžu.
Duben 21, 200916 r Autor A proto všechny srazy jezdím minimálně na dva dny aby ta zábava stála zato. Weelet do Beskyd vřele doporučuju a samo že tam nebude nouze o dobrou zábavu a super lidi
Duben 21, 200916 r Já mám dost Jiří, dáš si ???. Musíme vyrazit na pivko až budeš mít čas. Vezmeš mladou a někde popijem co ??
Duben 21, 200916 r Autor To já mám zašitý plato 0,5l plechovkovýho STAROPRAMENU ale jdu zítra do hokny a ještě musím povečeřet hrst prášků tak mám smůlu
Duben 21, 200916 r Já mám dost Jiří, dáš si ???. Musíme vyrazit na pivko až budeš mít čas. Vezmeš mladou a někde popijem co ?? no jasně,vyrazíme Hele tak paní mi dneska nevolala,tak se tam zítra sejdeme v 10 hod.Kdyby se něco měnilo,tak hned volám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.