jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 To já mám zašitý plato 0,5l plechovkovýho STAROPRAMENU ale jdu zítra do hokny a ještě musím povečeřet hrst prášků tak mám smůlu na prášky prď,pivo je lék Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no jasně,vyrazíme Hele tak paní mi dneska nevolala,tak se tam zítra sejdeme v 10 hod.Kdyby se něco měnilo,tak hned volám Nedělej si hlavu Jiří,jsem rád žes mi poradil a do práce už se nějak dostanu. V 10 jsem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nedělej si hlavu Jiří,jsem rád žes mi poradil a do práce už se nějak dostanu. V 10 jsem tam. do práce tě klidně hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Díky moc za ochotu. Máš to u mě. Tzv. kdekoli a kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Díky moc za ochotu. Máš to u mě. Tzv. kdekoli a kdykoli. není za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No pudu do pelechu. Musím se na to vyspat. Tak se mějte pěkně chlapi a zítra čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 na prášky prď,pivo je lék Tak toho bylo minulej týden celkem nezvykle dost ale nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No pudu do pelechu. Musím se na to vyspat. Tak se mějte pěkně chlapi a zítra čau. Jdu taky. Už se vidím zítra jak se mě po těch 10.dnech do hokny Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 taky se loučím,brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 zdarec po ranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Ovi zdarek tak jak? ja snad dnes v poklidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky snad bude klidek...i když u mě nikdy nevíš...stačí jedinej telefonát a lítam jako pi.. Doufám že jim ta předpověd nevyjde a počasi se nezkazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky snad bude klidek...i když u mě nikdy nevíš...stačí jedinej telefonát a lítam jako pi.. Doufám že jim ta předpověd nevyjde a počasi se nezkazi jo taky doufam ze nejni jen klid pred bouri... a pocasi u nas zatim OK ... uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Sere mě že nebylo vůbec jaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdarec pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj závodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Copak. Někde jsi mě viděl letět Romane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Sere mě že nebylo vůbec jaro... teprve bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 pěknou středu přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdarec pánové. cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Ovi a Lukyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Rosto: ne! ale slyšel jsem že od té doby co máš těch 91kW tak závodiš jako o život...hlavně na semaforech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 pěknou středu přeji zdarec - snad bude pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Lukyne: čáu.Drž mi zitra palce...měl bych mít auto zitra dopoledne hotové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.