Duben 21, 200916 r To já mám zašitý plato 0,5l plechovkovýho STAROPRAMENU ale jdu zítra do hokny a ještě musím povečeřet hrst prášků tak mám smůlu na prášky prď,pivo je lék
Duben 21, 200916 r no jasně,vyrazíme Hele tak paní mi dneska nevolala,tak se tam zítra sejdeme v 10 hod.Kdyby se něco měnilo,tak hned volám Nedělej si hlavu Jiří,jsem rád žes mi poradil a do práce už se nějak dostanu. V 10 jsem tam.
Duben 21, 200916 r Nedělej si hlavu Jiří,jsem rád žes mi poradil a do práce už se nějak dostanu. V 10 jsem tam. do práce tě klidně hodím
Duben 21, 200916 r Autor na prášky prď,pivo je lék Tak toho bylo minulej týden celkem nezvykle dost ale nestěžuju si
Duben 21, 200916 r Autor No pudu do pelechu. Musím se na to vyspat. Tak se mějte pěkně chlapi a zítra čau. Jdu taky. Už se vidím zítra jak se mě po těch 10.dnech do hokny Dobrou
Duben 22, 200916 r Taky snad bude klidek...i když u mě nikdy nevíš...stačí jedinej telefonát a lítam jako pi.. Doufám že jim ta předpověd nevyjde a počasi se nezkazi
Duben 22, 200916 r Taky snad bude klidek...i když u mě nikdy nevíš...stačí jedinej telefonát a lítam jako pi.. Doufám že jim ta předpověd nevyjde a počasi se nezkazi jo taky doufam ze nejni jen klid pred bouri... a pocasi u nas zatim OK ... uvidime....
Duben 22, 200916 r Rosto: ne! ale slyšel jsem že od té doby co máš těch 91kW tak závodiš jako o život...hlavně na semaforech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.