Duben 22, 200916 r Tak vidiš že mám správny informace...škoda že nestojiš vedle mě na těch semaforech...
Duben 22, 200916 r Taky. Dneska nám přivezou kontejner z Indonésie tak bude co přebírat. tak to si udelej hodne mista
Duben 22, 200916 r Jj. Místo už by bylo. Zítra zas přijede Thajsko a to už nevím kam s tím. na strechu
Duben 22, 200916 r Jo,dobre tak tebe jedinyho,ale jeste jsi si zmenil nick,takze uz skoro taky ne dole jsem si napsal malou napovedu - pro ty co by nevedeli a co jak to jde?
Duben 22, 200916 r Prave ze jsem tu nebyl sakra dlouho a dneska je to v praci takovy volnejsi,tak jsem si rikal,ze zaskocim na jedno
Duben 22, 200916 r nááádhera jerouši , vzal si to pod sprchu joo? Čaučau ... jj ,byl jsem v Kopřivnici na srázku tak jsem ji zacaloval kouepl )
Duben 22, 200916 r jo ja to vzal vcera taky do sprchy ... z ty zluty to moc nejde tak sem to vzal akorat wapkou ten nejvetsi sajrajt...ale celkem to prokouklo..
Duben 22, 200916 r Taky jsem to vzal jen vapkou .Hlavne podbehy ,po zime tam jeste zustalo bahna a vselijakyho svinstva .... Hned to bylo lepsi ,,, Co jinač ,,dari se?
Duben 22, 200916 r celkem to jde akorat stara me nuti sportovat inliny a jezdit - tak sem nejakej zhuntovanej co u tebe ??
Duben 22, 200916 r Hh, no u me je to samy,,... roste mi prej brisko tak s tim musim neco delat ) .Kolo uz jsem zaprahl,''inlajny'' musim nejaky jeste poridit ,ale to uz z vlastni iniciativy.) ... Jinac to docela jde,prace dost , volnyho casu na to nejpotrebnejsi taky takze si nestezuju ... Nechystas se na Doksy nahodou ? ...
Duben 22, 200916 r Ahoj Jero!!! Všechno nejlepší dodatečně k Tvým narozeninám.At se Ti daři chlape!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.