Duben 22, 200916 r Kelišová mě se zase nic neřekne .) No kuci tak lituju fórem no a snad v kazdym topiku se to hada... kdo to ma porad cist...
Duben 22, 200916 r tak zatim me to bavi, ale jako postupem casu cist to same porad dokola to bude asi dost na palici .)
Duben 22, 200916 r No jeste si to tady s vama musim uzit nez se mi s tema smrdutejma octama trhnete na jiny forum
Duben 22, 200916 r No jeste si to tady s vama musim uzit nez se mi s tema smrdutejma octama trhnete na jiny forum
Duben 22, 200916 r Máš foto koležek Jiří ? bohužel,jakmile jsem přivezl bramboru do garáže,vzal jsem octu a mazal jsem se psem k veterináři.Ale kolečka vypadají úžasně
Duben 22, 200916 r brýýý večer pánové.tak jak to jde. a chci se pochlubit od začátku roku jsem nasbíral 6bodíku od pomáhat a chránit
Duben 22, 200916 r bohužel,jakmile jsem přivezl bramboru do garáže,vzal jsem octu a mazal jsem se psem k veterináři.Ale kolečka vypadají úžasně Tak zítra Jirko.
Duben 22, 200916 r brýýý večer pánové.tak jak to jde. a chci se pochlubit od začátku roku jsem nasbíral 6bodíku od pomáhat a chránit no hezky pěkně.Jak se to dělá?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.