Duben 22, 200916 r no hezky pěkně.Jak se to dělá? to se seběhlo tak rychle že ani nevím ale už jsem z té 6tky docela nervozní uvaýuju ře se nechám v Mostě přeškolit
Duben 22, 200916 r Co mamka Jirko na ten lak? OK ? jo,v pohode.Oni to ani neresej.Kdybych je k tomu nedokopal,tak by to tam ani nedavali
Duben 22, 200916 r Štěpane: cos dělal??? 1 bod neoprávněné použití pruhu pro autobusy,3body telefon,2body za rychlost.jsem z toho pěkně nervní trávím celý den v autě a najedu tak 350km deně a poslední dobou jsou pomáhat a chránit všude
Duben 22, 200916 r 3 body za telefon??? Fakt? To by mohla půlka republiky bejt za chvilku bez bodu ne?
Duben 22, 200916 r 3 body za telefon??? Fakt? To by mohla půlka republiky bejt za chvilku bez bodu ne? ano je to tak za tel jsem schytal 3bodíky
Duben 22, 200916 r Já jsem si myslel že za telefonování v autě je pouze jeden bod.A jak Ti to dokazovali?
Duben 22, 200916 r Já jsem si myslel že za telefonování v autě je pouze jeden bod.A jak Ti to dokazovali? bylo to na dálnici jeli za mnou s passatem a videli mě tak jsem ani neprotestoval a když mě řekl 3body tak jsem málem šel do vrtule taky jsem si myslel že to bude jen jeden bodík
Duben 22, 200916 r Tak to oni rádi za telefonování. Nahrává to kamerou za tebou. on sám mě řekl že víc hlídají telefony než rychlost. ale co už no moje smula jsem debil a to mám v autě HF
Duben 22, 200916 r To je pravda. Kamarád jezdí u Passatů a je jim jedno když jedeš 150 a nikoho neohrožuješ Tzn. z pruhu do pruho atd. ale na telefony jsou alergický, hlavně u kamioňáků.
Duben 22, 200916 r hm ale asi vyrazím do toho mostu od 1.7 mají zvýhodněnou akci odpočet bodu za nějakých 6tis tak do toho asi pujdu.nejsem žádný řidič prase jezdím už pár let a nikdy pokuta a těd na jednou toto
Duben 22, 200916 r Romario: ale tak na druhou stranu docela jo, ne... ono kdyz jedes 150, tak treba v tvym aute to ani neni poznat. No a jestli jedes v pohode a neklickujes, tak te asi nechaji v klidu.
Duben 22, 200916 r Tak na jednu stranu to schvaluju. Protože jestli jedu bezpečně vyšší rychlostí,tak se věnuju řízení na plno.Při telefonování byť s handsfree tomu nevěnuješ tolik pozornost. Z vlastní zkušenosti, prostě vnímáš telefonát a musíš přemýšlet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.