Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jo doučování to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Dnes další konťas Thajsko, takže hustej den. Včera to chtěli celníci vidět,takže pakkárna na celnici. Doufám že dnes daj pokoj. a bude tam něco zajímavého co by se mi líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Určitě tam bude plno zajímavejch věcí. Záleží na vkusu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak to nic, já prej nemám vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já taky ne, to je v pohodě. Akorát prej na auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 na auta a na ženský, no tak to zase jóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 brm brm tak co Kokťáci ? Máte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Vyspinkane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mám já to za potřebý ? ) si vstaval ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 brm brm tak co Kokťáci ? Máte se? Máme se Jíříku máme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ) To je hlavni ... to pocasko to je na kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Vstaval, dneska uz 2x pocasi docela ujde, my mame sem tam i slunecno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ) To je hlavni ... to pocasko to je na kokot Jj. Mám auto na laku a jezdím na kole do arbajtu. Ráno kosa a večer chčije ty woe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Coc vyvadel rostiku ??? Kvuli tomu zadku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Dobry odpolko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj Jiri , letim tak ahoj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj Jiri , letim tak ahoj ) měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tady je zas nějak vymetíno přiznejte se bando kdo se chystá do Vyškova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdarec .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdarec .... ahoj chlape,co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Caues Jirko ... No,momentalne vse pri starem.Je nastesti do ceho pichnout,nezastavim se ,ale nestezuju si . Akorat ,ted mi zacala octa zase delat neplechu,vypina se .Clovek jede ,najednou cyk'' prestane tahnout a vypne se.V servisu nezjistili co to je tak nevim.Asi pujde conevidet do sveta.... Jinac se snad dostanu do Doks ,nejedes nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Caues Jirko ... No,momentalne vse pri starem.Je nastesti do ceho pichnout,nezastavim se ,ale nestezuju si . Akorat ,ted mi zacala octa zase delat neplechu,vypina se .Clovek jede ,najednou cyk'' prestane tahnout a vypne se.V servisu nezjistili co to je tak nevim.Asi pujde conevidet do sveta.... Jinac se snad dostanu do Doks ,nejedes nahodou? kdy jsou Doksy?Me tam s bramborou nepustej,nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Baurak: kam frčiš? no prece na sjezdovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 kdy jsou Doksy?Me tam s bramborou nepustej,nebo jo? 22-24.5 tusim ...Tak to nevim ,mozna bys mohl jako V.I.P. : ) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no prece na sjezdovky :-) do kdy tam jses? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.