Duben 23, 200916 r Dnes další konťas Thajsko, takže hustej den. Včera to chtěli celníci vidět,takže pakkárna na celnici. Doufám že dnes daj pokoj. a bude tam něco zajímavého co by se mi líbilo?
Duben 23, 200916 r ) To je hlavni ... to pocasko to je na kokot Jj. Mám auto na laku a jezdím na kole do arbajtu. Ráno kosa a večer chčije ty woe....
Duben 23, 200916 r Caues Jirko ... No,momentalne vse pri starem.Je nastesti do ceho pichnout,nezastavim se ,ale nestezuju si . Akorat ,ted mi zacala octa zase delat neplechu,vypina se .Clovek jede ,najednou cyk'' prestane tahnout a vypne se.V servisu nezjistili co to je tak nevim.Asi pujde conevidet do sveta.... Jinac se snad dostanu do Doks ,nejedes nahodou?
Duben 23, 200916 r Caues Jirko ... No,momentalne vse pri starem.Je nastesti do ceho pichnout,nezastavim se ,ale nestezuju si . Akorat ,ted mi zacala octa zase delat neplechu,vypina se .Clovek jede ,najednou cyk'' prestane tahnout a vypne se.V servisu nezjistili co to je tak nevim.Asi pujde conevidet do sveta.... Jinac se snad dostanu do Doks ,nejedes nahodou? kdy jsou Doksy?Me tam s bramborou nepustej,nebo jo?
Duben 23, 200916 r kdy jsou Doksy?Me tam s bramborou nepustej,nebo jo? 22-24.5 tusim ...Tak to nevim ,mozna bys mohl jako V.I.P. : ) ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.