jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 22-24.5 tusim ...Tak to nevim ,mozna bys mohl jako V.I.P. : ) .. no jestli tady budu tak se asi ukazu,ale na VIPku to rozhodně není. Jinak od včera jsem na letních......a nakonec jsem neodolal a posadil to na 17-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no jestli tady budu tak se asi ukazu,ale na VIPku to rozhodně není.Jinak od včera jsem na letních......a nakonec jsem neodolal a posadil to na 17-ky Delal jsem si srandu : ). Jj,cetl jsem neco malo ...fotecku mas ? jak to sedi? vsecko vpohode..,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Delal jsem si srandu : ).Jj,cetl jsem neco malo ...fotecku mas ? jak to sedi? vsecko vpohode..,? najel jsem s tim jen par km,ale je to o poznani tvrdsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Byl jsem to narychlo cvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Coc vyvadel rostiku ??? Kvuli tomu zadku ?? Jj. Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Byl jsem to narychlo cvaknout No to je nádhera sousede. Ještě ty lišty Jirko a je to bomba. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Byl jsem to narychlo cvaknout Tak to je parada! .Sekne ji to''jedničce''... Jak rika Rosta ,listy do laku ,jeste mozna trosku okenka tmavsi a parada .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 do kdy tam jses? do soboty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 mas to moc hezky Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak to je parada! .Sekne ji to''jedničce''...Jak rika Rosta ,listy do laku ,jeste mozna trosku okenka tmavsi a parada .) na fotce tak nevyniknou,ale v reálu jsem byl hodně mile překvapenej Folie jsem chtěl,ale na předek jsou prej zakázaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 do soboty :-) stihnes v sobotu Boleslav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No to je nádhera sousede. Ještě ty lišty Jirko a je to bomba. :palec2: lišty určo pořeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já jsem na zejtra zvědavej a trochu mám strach Jiří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 stihnes v sobotu Boleslav? to bohuzel nestihnu, uz jsem to Petrovi psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já jsem na zejtra zvědavej a trochu mám strach Jiří. Snad si kluci dali záležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 na fotce tak nevyniknou,ale v reálu jsem byl hodně mile překvapenej Folie jsem chtěl,ale na předek jsou prej zakázaný Ale jo je to pekny ... slusivé! Vlastne no ,to je pak zbytecny zatmavovat....,a co takhle sniženicko ,,hh .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ono už takhle v základu je to docela dole.Samo by se mi to líbilo,ale občas jezdím cestou,kde by to asi neprošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe Jero si to pustil nějak moc dolu ne ? Jako z heveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ono už takhle v základu je to docela dole.Samo by se mi to líbilo,ale občas jezdím cestou,kde by to asi neprošlo Jasny no,Jeste po ty zime jsou ty cesty celkem nebezpecny.,, Rosta - No trosku vic ..vzduchac je vzduchac ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe Jero si to pustil nějak moc dolu ne ? Jako z heveru. ale vypada to libove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jo to vypadá fakt dobře. Jen si dělám prdel kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 KAMARÁDI PŘÁTELÉ... ZAČLO HLASOVÁNÍ O FOTKU ROKU ZA ZIMNÍ OBDOBÍ!!! PŘISPĚJTE PROSÍM SVÝMI HLASY A V LEPŠÍM PŘÍPADĚ SE DO SOUTĚŽE TAKÉ ZAPOJTE!! Z LOŇSKÉ SOUTĚŽE JE HOTOVÝ KALENDÁŘ A Z LETOŠNÍ TO BUDE TO SAMÉ!!! PODROBNOSTI V MÉM PODPISU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdravíčko Vorli..., Už se na to jdu mrknout .... jinac mas porad u me ten soft,,nevim jestli uz jsem ti poslilal alespon znacku hh,To jen tak btw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jasně Jero!! díky fíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak já mám odhlasováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.