Duben 23, 200916 r 22-24.5 tusim ...Tak to nevim ,mozna bys mohl jako V.I.P. : ) .. no jestli tady budu tak se asi ukazu,ale na VIPku to rozhodně není. Jinak od včera jsem na letních......a nakonec jsem neodolal a posadil to na 17-ky
Duben 23, 200916 r no jestli tady budu tak se asi ukazu,ale na VIPku to rozhodně není.Jinak od včera jsem na letních......a nakonec jsem neodolal a posadil to na 17-ky Delal jsem si srandu : ). Jj,cetl jsem neco malo ...fotecku mas ? jak to sedi? vsecko vpohode..,?
Duben 23, 200916 r Delal jsem si srandu : ).Jj,cetl jsem neco malo ...fotecku mas ? jak to sedi? vsecko vpohode..,? najel jsem s tim jen par km,ale je to o poznani tvrdsi
Duben 23, 200916 r Byl jsem to narychlo cvaknout No to je nádhera sousede. Ještě ty lišty Jirko a je to bomba. :palec2:
Duben 23, 200916 r Byl jsem to narychlo cvaknout Tak to je parada! .Sekne ji to''jedničce''... Jak rika Rosta ,listy do laku ,jeste mozna trosku okenka tmavsi a parada .)
Duben 23, 200916 r Tak to je parada! .Sekne ji to''jedničce''...Jak rika Rosta ,listy do laku ,jeste mozna trosku okenka tmavsi a parada .) na fotce tak nevyniknou,ale v reálu jsem byl hodně mile překvapenej Folie jsem chtěl,ale na předek jsou prej zakázaný
Duben 23, 200916 r No to je nádhera sousede. Ještě ty lišty Jirko a je to bomba. :palec2: lišty určo pořeším
Duben 23, 200916 r na fotce tak nevyniknou,ale v reálu jsem byl hodně mile překvapenej Folie jsem chtěl,ale na předek jsou prej zakázaný Ale jo je to pekny ... slusivé! Vlastne no ,to je pak zbytecny zatmavovat....,a co takhle sniženicko ,,hh .)
Duben 23, 200916 r ono už takhle v základu je to docela dole.Samo by se mi to líbilo,ale občas jezdím cestou,kde by to asi neprošlo
Duben 23, 200916 r ono už takhle v základu je to docela dole.Samo by se mi to líbilo,ale občas jezdím cestou,kde by to asi neprošlo Jasny no,Jeste po ty zime jsou ty cesty celkem nebezpecny.,, Rosta - No trosku vic ..vzduchac je vzduchac ... .)
Duben 23, 200916 r KAMARÁDI PŘÁTELÉ... ZAČLO HLASOVÁNÍ O FOTKU ROKU ZA ZIMNÍ OBDOBÍ!!! PŘISPĚJTE PROSÍM SVÝMI HLASY A V LEPŠÍM PŘÍPADĚ SE DO SOUTĚŽE TAKÉ ZAPOJTE!! Z LOŇSKÉ SOUTĚŽE JE HOTOVÝ KALENDÁŘ A Z LETOŠNÍ TO BUDE TO SAMÉ!!! PODROBNOSTI V MÉM PODPISU!
Duben 23, 200916 r Zdravíčko Vorli..., Už se na to jdu mrknout .... jinac mas porad u me ten soft,,nevim jestli uz jsem ti poslilal alespon znacku hh,To jen tak btw ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.