jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 je moc fešnej taky bych bral jojo,kolečka udělaly hodně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nic moc , ale snad to bude lepší určitě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe tady se to sešlo. :palec2: Jééén chlastejte mládeži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jojo,kolečka udělaly hodně moc tak třeba jednou až víc vydělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe tady se to sešlo. :palec2: Jééén chlastejte mládeži. jsem skoro nepíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Achoj Janičko myslím, ale nestíhám Chm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Bylzde: Nazdaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak třeba jednou až víc vydělám sem se na něj taky nadřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jsem skoro nepíč tak to já jsem píč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak zase tu .... zdravím všecky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 sem se na něj taky nadřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak to já jsem píč kcám tky glgám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 na h...o jsem sedřenej jak blbec stavím barák Ajajaj takj to přeji hodně síly a pevné nervy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak zase tu .... zdravím všecky ... Ahooj Jerysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Bylzde: Nazdaaar Tak jak jdou obchody Jani?A co u Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoy Jani ... jak se vede ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ajajaj takj to přeji hodně síly a pevné nervy! naštěstí už finišuju terení upravy atd ale k...a dřina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Chm njn taky mě to štve. A jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Bylzde: Covece zadna slava... moc lidi nechodi Jinak u me? Jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada Co ty? Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? Tak hlavne ,ze je do ceho pichnout ., U me vsecko pri starem ,sice toho casu trosku ubylo ,ale ,,nemuzu si ted momentalne stezovat.., .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak hlavne ,ze je do ceho pichnout ., U me vsecko pri starem ,sice toho casu trosku ubylo ,ale ,,nemuzu si ted momentalne stezovat.., .. Jak se to vezme... je a neni Jakto? Ze by zas nova prace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Bylzde: Covece zadna slava... moc lidi nechodi Jinak u me? Jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada Co ty?Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? No tak To máš Jani celkem houpačku...já se mám fajn..je hodně práce a málo volnýho času,ale aspoň se nenudím... Dneska jsem se byl podívat v Budějkách, tak byla celkem pohodička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? nová paka, nový bydžov ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No tak To máš Jani celkem houpačku...já se mám fajn..je hodně práce a málo volnýho času,ale aspoň se nenudím...Dneska jsem se byl podívat v Budějkách, tak byla celkem pohodička... Ja se nudim vzdycky vecer po praci a nevim co bych vymyslela... neni nikdo s kym bych zasla na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nová paka, nový bydžov ..... Proc jsem nejakou takovou blbost cekala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.