Duben 24, 200916 r tak hezky svatky svatkarum a dobre poledne poddanym zdarec! sem te 100 let nevidel
Duben 24, 200916 r dík Rosťo , dneska akorat hrajem tam to bude mela, nemas chvilku ze by ses objevil?? Tak to je naprd Jiří. Dneska jedu do Benešova slavit naroky kámoše. To mě mrzí. Jindy to klapne.
Duben 24, 200916 r Rosťo ty seš jak ta moje ... hariky hariky , a kdyz ma prijit na vec tak ji boly hlava
Duben 24, 200916 r sem starsi nez ty a moje mlada je starsi nez my voba (ne dohromady tedy abych upresnil )
Duben 24, 200916 r Ten byl slušnej Vitto sem se v celku zasmal dohromady .) ... jo sem si všimnul , moje stará je taky starší než mi dva ) stejně to příjde tak s nehadej
Duben 24, 200916 r tss a bude se hadat kolik je mlady? abych kdyztak vedel ale vsadim nalepku OC ze moje mila je starsi
Duben 24, 200916 r nj to je tak kdyz necumime, tak romario vse nej tedaaaa ja ji nezaplatil takze se muzeme tak jako tak vsadit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.