Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ted čekáme příjezd gratulantu a zase budeme grilovat :)

Tak příjemnou zábavu a ať se dobře bavíte Romčo. :palec2:

Tak teď pár nákupů a večer čau všichni. ;)

Večer dám fotečky ze včerejšího srazu do mého vlákna :palec2:

Ahoj Ladiku.Tak jak jste včera dopadli?

• Autor
...

Celkem dobře. :palec2: Ještě jsme tam chvílu klábosili a pak byl "svižnej" odjezd domů. Je to dobrý se takhle občas sejít a pokecat. Jenom to počasí mělo být jako dneska a taky už je to tam otevřený a né to co tam bylo včera. Ale nikoho z nás nečekalo tolik Km co Tebe ;)

Tak to jsem rád! Já kdybych nespěchal tak s Váma ještě chvilku zustanu ale potom jsem jel ještě cca hodinu a půl :aggressive: hladovej i přesto že jsem se stavoval na drive KFC ale bez objednání jel rovnou k okýnku kde vydavaji ty jejich sračky :smich: Studenti co tam dělali na brigádě tak na mě koukali jako kdybych spadnul z višně...no byla to prdel!!!

• Autor

To mohlo být zajímavý po nich něco chtět bez objednání lol

Příště se musíme domluvit na lepší čas a místo.

Rád přijedu protože mě bylo s Váma dobře :palec2:

Tak zatím HF.Měj se,čáu! :)

Romane ahoj !

Konečně zas chvilka volna....

Přeju Všechno nej,hodně zdraví a štěstí a taky mnoho dalších štastne ujetych km !!! -_- ..,at' se dari ...: )

Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se :palec2:

• Autor
Tak zatím HF.Měj se,čáu! :)

Jj a užij si oslavu :palec2:

No musim rozumně...to víš...dotáhl jsem vino z Moravy...a každý večer si ted budu dávat do nosu :)

• Autor

To Ti to muselo pěkně sedět po cestě dom když jsi decentně naložil kufr !!!

Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se :palec2:

Tak to pařádně zapijte a oslavte :) at to stoji pri patku zato :) ...

Zdravicko pane hrabe .)

• Autor

Ahoj Jero :palec2:

V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!!

Nazdar chlapáci. Tak jsem doma z nákupů. A zítra du pucovat auto. Trochu mi ho zasvinili v lakovně. Pak dám foto ke mě do vlákna. :palec2:

• Autor

Ahoj Rosťo

To já budu umejvat a leštit jedině někde na pumpě a až před srazem než se zase dostanu s autem dom. Do tý doby na to kašlu ;)

Upraveno od Hrábě Fernétti

Ahoj Laďo. Tak před srazem to budu mejt ještě aspoň 2x. lol

Mám foto 5tých dveří v laku ve vlákně. ;)

Upraveno od Rosťa19

Ahoj Jero :palec2:

V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!!

Zdar :)

Jsi byl neco upgradovat jo ? :) mi povidej uz se nemuzu dockat :) ...''konecne'' se potkame ... :D

S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ...,

Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ...

Copak si mel s vozidlem ? ... :o

Upraveno od Jero

• Autor
...

U mě to nemá cenu <_< páč musím stát na ulici a jak dělají tu silnic tak to je síla.

Jdu se kouknout

• Autor
...

Dodělával mě podsvícení zapalovače a chcu trochu specielní diody do světel ve dveřích. Tak jsem zvědav jak to bude potom svítit.

Doufám že do toho srazu v Beskydech nic nikomu nevleze !!!

jasny jasny .) takze svitici up ...

Taky doufam,ze vse klapne :)

Zdar :)

Jsi byl neco upgradovat jo ? :) mi povidej uz se nemuzu dockat :) ...''konecne'' se potkame ... :D

S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ...,

Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ...

Copak si mel s vozidlem ? ... :o

V garáži jsem pocuchal horský kolo resp. řídítka. :smich: Pár foto je před tím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.