Duben 24, 200916 r Ted čekáme příjezd gratulantu a zase budeme grilovat Tak příjemnou zábavu a ať se dobře bavíte Romčo. Tak teď pár nákupů a večer čau všichni.
Duben 24, 200916 r Autor ... Celkem dobře. Ještě jsme tam chvílu klábosili a pak byl "svižnej" odjezd domů. Je to dobrý se takhle občas sejít a pokecat. Jenom to počasí mělo být jako dneska a taky už je to tam otevřený a né to co tam bylo včera. Ale nikoho z nás nečekalo tolik Km co Tebe
Duben 24, 200916 r Tak to jsem rád! Já kdybych nespěchal tak s Váma ještě chvilku zustanu ale potom jsem jel ještě cca hodinu a půl hladovej i přesto že jsem se stavoval na drive KFC ale bez objednání jel rovnou k okýnku kde vydavaji ty jejich sračky Studenti co tam dělali na brigádě tak na mě koukali jako kdybych spadnul z višně...no byla to prdel!!!
Duben 24, 200916 r Autor To mohlo být zajímavý po nich něco chtět bez objednání Příště se musíme domluvit na lepší čas a místo.
Duben 24, 200916 r Romane ahoj ! Konečně zas chvilka volna.... Přeju Všechno nej,hodně zdraví a štěstí a taky mnoho dalších štastne ujetych km !!! ..,at' se dari ...: )
Duben 24, 200916 r Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se
Duben 24, 200916 r No musim rozumně...to víš...dotáhl jsem vino z Moravy...a každý večer si ted budu dávat do nosu
Duben 24, 200916 r Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se Tak to pařádně zapijte a oslavte at to stoji pri patku zato ... Zdravicko pane hrabe .)
Duben 24, 200916 r Autor Ahoj Jero V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!!
Duben 24, 200916 r Nazdar chlapáci. Tak jsem doma z nákupů. A zítra du pucovat auto. Trochu mi ho zasvinili v lakovně. Pak dám foto ke mě do vlákna.
Duben 24, 200916 r Autor Ahoj Rosťo To já budu umejvat a leštit jedině někde na pumpě a až před srazem než se zase dostanu s autem dom. Do tý doby na to kašlu Upraveno Duben 24, 200916 r od Hrábě Fernétti
Duben 24, 200916 r Ahoj Laďo. Tak před srazem to budu mejt ještě aspoň 2x. Mám foto 5tých dveří v laku ve vlákně. Upraveno Duben 24, 200916 r od Rosťa19
Duben 24, 200916 r Ahoj Jero V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!! Zdar Jsi byl neco upgradovat jo ? mi povidej uz se nemuzu dockat ...''konecne'' se potkame ... S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ..., Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ... Copak si mel s vozidlem ? ... Upraveno Duben 24, 200916 r od Jero
Duben 24, 200916 r Autor ... U mě to nemá cenu páč musím stát na ulici a jak dělají tu silnic tak to je síla. Jdu se kouknout
Duben 24, 200916 r Autor ... Dodělával mě podsvícení zapalovače a chcu trochu specielní diody do světel ve dveřích. Tak jsem zvědav jak to bude potom svítit. Doufám že do toho srazu v Beskydech nic nikomu nevleze !!!
Duben 24, 200916 r Zdar Jsi byl neco upgradovat jo ? mi povidej uz se nemuzu dockat ...''konecne'' se potkame ... S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ..., Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ... Copak si mel s vozidlem ? ... V garáži jsem pocuchal horský kolo resp. řídítka. Pár foto je před tím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.