Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ted čekáme příjezd gratulantu a zase budeme grilovat Tak příjemnou zábavu a ať se dobře bavíte Romčo. Tak teď pár nákupů a večer čau všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Večer dám fotečky ze včerejšího srazu do mého vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobrý odpoledne pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj Ladiku.Tak jak jste včera dopadli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Celkem dobře. Ještě jsme tam chvílu klábosili a pak byl "svižnej" odjezd domů. Je to dobrý se takhle občas sejít a pokecat. Jenom to počasí mělo být jako dneska a taky už je to tam otevřený a né to co tam bylo včera. Ale nikoho z nás nečekalo tolik Km co Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak to jsem rád! Já kdybych nespěchal tak s Váma ještě chvilku zustanu ale potom jsem jel ještě cca hodinu a půl hladovej i přesto že jsem se stavoval na drive KFC ale bez objednání jel rovnou k okýnku kde vydavaji ty jejich sračky Studenti co tam dělali na brigádě tak na mě koukali jako kdybych spadnul z višně...no byla to prdel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To mohlo být zajímavý po nich něco chtět bez objednání Příště se musíme domluvit na lepší čas a místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Rád přijedu protože mě bylo s Váma dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To rád slyším . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak zatím HF.Měj se,čáu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Romane ahoj ! Konečně zas chvilka volna.... Přeju Všechno nej,hodně zdraví a štěstí a taky mnoho dalších štastne ujetych km !!! ..,at' se dari ...: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak zatím HF.Měj se,čáu! Jj a užij si oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No musim rozumně...to víš...dotáhl jsem vino z Moravy...a každý večer si ted budu dávat do nosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To Ti to muselo pěkně sedět po cestě dom když jsi decentně naložil kufr !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jero: moc děkuju!!! Právě každou chviličku maji dorazit příbuzenstvo a kámoši.Těším se Tak to pařádně zapijte a oslavte at to stoji pri patku zato ... Zdravicko pane hrabe .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj Jero V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nazdar chlapáci. Tak jsem doma z nákupů. A zítra du pucovat auto. Trochu mi ho zasvinili v lakovně. Pak dám foto ke mě do vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ahoj Rosťo To já budu umejvat a leštit jedině někde na pumpě a až před srazem než se zase dostanu s autem dom. Do tý doby na to kašlu Editováno: 24. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ahoj Laďo. Tak před srazem to budu mejt ještě aspoň 2x. Mám foto 5tých dveří v laku ve vlákně. Editováno: 24. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ahoj Jero V neděli jsem si udělal z Teplic nad Bečvou menší weelet do vašich končin za s-talkerem ještě doladit nějaký drobnosti v jeho LEDovým oboru. Už aby byl červen !!! Zdar Jsi byl neco upgradovat jo ? mi povidej uz se nemuzu dockat ...''konecne'' se potkame ... S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ..., Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ... Copak si mel s vozidlem ? ... Editováno: 24. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... U mě to nemá cenu páč musím stát na ulici a jak dělají tu silnic tak to je síla. Jdu se kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ... Dodělával mě podsvícení zapalovače a chcu trochu specielní diody do světel ve dveřích. Tak jsem zvědav jak to bude potom svítit. Doufám že do toho srazu v Beskydech nic nikomu nevleze !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jasny jasny .) takze svitici up ... Taky doufam,ze vse klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdar Jsi byl neco upgradovat jo ? mi povidej uz se nemuzu dockat ...''konecne'' se potkame ... S Markem jsem taky chte udelat nejakej srazek pac na sebe mame podobny stesti jako my dva ., pokazde se minem ..., Rost'o asi mi neco uniklo ze ? ... Copak si mel s vozidlem ? ... V garáži jsem pocuchal horský kolo resp. řídítka. Pár foto je před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.