Duben 24, 200916 r Ale já jdu taky...jsem unavenej z těch cest a zrovna Vás řidiče moc obdivuju.Fakt že jo!!! Upraveno Duben 24, 200916 r od Romariooo
Duben 24, 200916 r Autor To já jsem po těch ranních jsem taky mimo. Ale ještě komunikuju na seznamce tak uvidím jestli si brzo neudělám weelet do Uherskýho Hradiště !!! Tak ještě chvílu výměny písmenek a pudu taky - ale uvidíme !!! Tak dobrou
Duben 24, 200916 r Autor Tu hovadinu jsem udělal před 13.rokama že jsem nevybíral a teď tu historickou chybu nechci opakovat páč už nejsem nejmladší. A taky se upnout na jeden objekt taky nejde. Nechávám tomu volnej průchod a uvidím co pro mě sudičky nachystali dál !!!
Duben 24, 200916 r Autor Uvidíme co bude příští neděli a pak dál. Oběd buď u našich nebo někde jinde a s někým jiným.
Duben 25, 200916 r Zdravicko panove, ,,, Jen naskok,pac dneska mam zarizovacky,,delam narozeninovou party ,tak je toho hodne.. uff.... uz aby bylo po tom .., Jinac jsem procital to tema o holeni Romane ..,taky ma nekdo takovej problem ,ze se oholi treba v pondeli a v utery vecer uz by mohl znova ? ..
Duben 25, 200916 r JERO: ZDRAVÍM tĚ CHLAPE.TY SI KOUKÁM NAROZEN O 4 DNI DŘÍV JAK JÁ S tim holením to je otrawa protože mě to roste hrozně...oholím se ráno a večer pod "kudlu" mužu jit zas.
Duben 25, 200916 r akorat o par let pozdeji no .. No,presne tak mam to samy ,tedko to nechavam rust,mam takovej mensi plnovous ,kaslu nato ) jak jinac po vcerejski akci?
Duben 25, 200916 r Autor Kuwa to nestihnu ani kdybych se rozkrájel Snad někdy jindy až bude lepší konstalace hvězd Jinak dobrej večír hospodo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.