Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ale já jdu taky...jsem unavenej z těch cest a zrovna Vás řidiče moc obdivuju.Fakt že jo!!! Editováno: 24. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To já jsem po těch ranních jsem taky mimo. Ale ještě komunikuju na seznamce tak uvidím jestli si brzo neudělám weelet do Uherskýho Hradiště !!! Tak ještě chvílu výměny písmenek a pudu taky - ale uvidíme !!! Tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ty woe...takže novej ulovek na obzoru jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tu hovadinu jsem udělal před 13.rokama že jsem nevybíral a teď tu historickou chybu nechci opakovat páč už nejsem nejmladší. A taky se upnout na jeden objekt taky nejde. Nechávám tomu volnej průchod a uvidím co pro mě sudičky nachystali dál !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Rozumim.Neni to prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Uvidíme co bude příští neděli a pak dál. Oběd buď u našich nebo někde jinde a s někým jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Poslušně hlásím přesun do pelechu tož dobrou hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobrou noc a když nebudeš moct usnout tak se vrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To dneska nehrozí páč se mám zase na co těšit. Ahoj zítra večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Bré ránko vespolek, bando kde ste kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj chlape! Všich ni se asi věnuji lásce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 bré ranko všem a dobrou chuť pokud už obědváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj theFrigo.Jak to jde? Co máš v plánu o vikendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdravicko panove, ,,, Jen naskok,pac dneska mam zarizovacky,,delam narozeninovou party ,tak je toho hodne.. uff.... uz aby bylo po tom .., Jinac jsem procital to tema o holeni Romane ..,taky ma nekdo takovej problem ,ze se oholi treba v pondeli a v utery vecer uz by mohl znova ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 JERO: ZDRAVÍM tĚ CHLAPE.TY SI KOUKÁM NAROZEN O 4 DNI DŘÍV JAK JÁ S tim holením to je otrawa protože mě to roste hrozně...oholím se ráno a večer pod "kudlu" mužu jit zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 akorat o par let pozdeji no .. No,presne tak mam to samy ,tedko to nechavam rust,mam takovej mensi plnovous ,kaslu nato ) jak jinac po vcerejski akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kde jste lidičky? Snad nejste už někde u vody??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ja su tu....ahoj .... a jdu na obed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Panove, kdo nema co na praci, tak vecer v Usti nad Labem v baru Domecek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kuwa to nestihnu ani kdybych se rozkrájel Snad někdy jindy až bude lepší konstalace hvězd Jinak dobrej večír hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Nazdar hospodo. jedno točený bitte. Editováno: 25. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj kluci...mám dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Čeho máš dost Romane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.