Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já jsem si zacvičil včera u auta až až. Chci bejt zítra zdravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Fakt nechceš Rosto? Domluvte se s Milanem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Fakt ne. Jsem utahanej docela dost. Měli jsme v práci dva kontejnery a nic bych nezved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Hele taky nemohu zatím nabírám formu, a hlavně bych potřeboval bejt okolo 19.50 hodin v Praze, mám domluvenej jeden taxi odvoz(přítelkyni z práce)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zacvičíme Romčo na Škodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jo a nemužu cvičit jsem po tý injekci, píchla mi to tak blbě že mne to furt bolí(no myslím že výmluv už jsem vytvořil dost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No tak dobře no...aspon budete moct ochutnat medovnik co nemá chybu s kávičkou Psal jsem Najmisovi.Přijede taky-má nové sedačky ve Fabii-luxusní záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to si nechám líbit kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 koukám jak to tady žije v neděli odpolko ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No nic...jdu se holit když jinak nedáte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nic moc: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/do-ceska-p...-za-hodinu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý odpoledne ve spolek hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jsem tu, zivej a zdravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Pic tak finále včerejška bylo o 11. zelenejch a 4. rumech )) a nejvíc mě naprdlo, že jsem nebyl na mol. Takovejch prachů do sebe člověk investuje a hovno z toho byl jsem okouknout Bobíka a je to teda exkluzivní, áchjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to máš proložit něčím decentnějším jako je třeba absint !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nene, přestanu pít zase na 2 měsíce a pak to budu mít od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To chcu vidět když je příští měsíc tolika akcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jenže mi jsme řekli ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Pic tak finále včerejška bylo o 11. zelenejch a 4. rumech )) a nejvíc mě naprdlo, že jsem nebyl na mol. Takovejch prachů do sebe člověk investuje a hovno z toho byl jsem okouknout Bobíka a je to teda exkluzivní, áchjo hezky pekne .Na Skodahome se mezi pijáky zařadím i já Bobíka mi bylo líto když jsem ho viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ... Tos vlastně psal že někde budeš chybět páč jedeš weeletovat na kole k nám na JM kde je pořád tepleji než u Vás nahoře. Ale i tento sport nelze provozovat bez řádnýho pitnýho režimu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 hezky pekne .Na Skodahome se mezi pijáky zařadím i já Bobíka mi bylo líto když jsem ho viděl Taky mi je Bobíka líto , ale nic mi do toho není, není to moje Tos vlastně psal že někde budeš chybět páč jedeš weeletovat na kole k nám na JM kde je pořád tepleji než u Vás nahoře. Ale i tento sport nelze provozovat bez řádnýho pitnýho režimu !!! budu chybět v Turnově. jedeme na kola a vinařskou turistiku květen mám dost nabitej, každej víkend něco )) a tak to má být ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ... Tak pozor na oskara !!! Jak vylezeš ze sklepa to je hrozná rana do hlavy !!! To je lepší počkat až zapadne Jj. Květen přibude hóóódně Km a ubude ještě víc Kč ale vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.