Duben 26, 200916 r Fakt ne. Jsem utahanej docela dost. Měli jsme v práci dva kontejnery a nic bych nezved.
Duben 26, 200916 r Hele taky nemohu zatím nabírám formu, a hlavně bych potřeboval bejt okolo 19.50 hodin v Praze, mám domluvenej jeden taxi odvoz(přítelkyni z práce)...
Duben 26, 200916 r Jo a nemužu cvičit jsem po tý injekci, píchla mi to tak blbě že mne to furt bolí(no myslím že výmluv už jsem vytvořil dost)
Duben 26, 200916 r No tak dobře no...aspon budete moct ochutnat medovnik co nemá chybu s kávičkou Psal jsem Najmisovi.Přijede taky-má nové sedačky ve Fabii-luxusní záležitost.
Duben 26, 200916 r Pic tak finále včerejška bylo o 11. zelenejch a 4. rumech )) a nejvíc mě naprdlo, že jsem nebyl na mol. Takovejch prachů do sebe člověk investuje a hovno z toho byl jsem okouknout Bobíka a je to teda exkluzivní, áchjo
Duben 26, 200916 r Pic tak finále včerejška bylo o 11. zelenejch a 4. rumech )) a nejvíc mě naprdlo, že jsem nebyl na mol. Takovejch prachů do sebe člověk investuje a hovno z toho byl jsem okouknout Bobíka a je to teda exkluzivní, áchjo hezky pekne .Na Skodahome se mezi pijáky zařadím i já Bobíka mi bylo líto když jsem ho viděl
Duben 26, 200916 r Autor ... Tos vlastně psal že někde budeš chybět páč jedeš weeletovat na kole k nám na JM kde je pořád tepleji než u Vás nahoře. Ale i tento sport nelze provozovat bez řádnýho pitnýho režimu !!!
Duben 26, 200916 r hezky pekne .Na Skodahome se mezi pijáky zařadím i já Bobíka mi bylo líto když jsem ho viděl Taky mi je Bobíka líto , ale nic mi do toho není, není to moje Tos vlastně psal že někde budeš chybět páč jedeš weeletovat na kole k nám na JM kde je pořád tepleji než u Vás nahoře. Ale i tento sport nelze provozovat bez řádnýho pitnýho režimu !!! budu chybět v Turnově. jedeme na kola a vinařskou turistiku květen mám dost nabitej, každej víkend něco )) a tak to má být )
Duben 26, 200916 r Autor ... Tak pozor na oskara !!! Jak vylezeš ze sklepa to je hrozná rana do hlavy !!! To je lepší počkat až zapadne Jj. Květen přibude hóóódně Km a ubude ještě víc Kč ale vo tom to je
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.