jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Taky mi je Bobíka líto , ale nic mi do toho není, není to moje no jo,s tím nic nenaděláš Jinak dneska jsem obhlížel bratrancův novej kočár a docela jsem slintal.Přivezl si ze salonu novou OII FL Combi,vybavu Laurin a Klement,motor 1,8 TSi a DSGéčko k tomu.Parádní kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 HF : něco snesu, ale budeme čtvrtek večer až neděle, tak se můžu i motat ) Jirka: ale tvoje báfo je lepší ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 HF : něco snesu, ale budeme čtvrtek večer až neděle, tak se můžu i motat )Jirka: ale tvoje báfo je lepší ) hele upřímně hned bych měnil.Fakt jsem slintal.Navíc to má v šedý Anthrazit se stříbrnejma hagusama a to já můžu.A ta černá Alcantara vevnitř.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a kua, to bych se taky nechal přemlouvat )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ... Tome jaký Ti dávali ty fólie na přední okna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý večer pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý večer pánové zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 taky přeju brý večír.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jj. Jsem doma sám tak je víc než dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Jirko a Najmis. Najmis: jaks dojel? Vše ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Jani Aoj jak se mame takhle v nedelu vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Co se zdrclo Jani??? těsto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Co se zdrclo Jani??? těsto? Pozdrav Nechtelo se mi to vypisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Romane dojel jsem O.K. jen mě to opět nedalo a ten kopeček za choustníkáčem jsem si dal... a pak se na mě před humburákem pověsila A8 v černý... říkal jsem si..voe..jestli se něco šustně a já na to dupnu a ty mě napr...táák se asi po... smíchy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jani čáu! Rád Tě vidim jako vždy! Najmis: a dal jsi mu počudit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Aoj jak se mame takhle v nedelu vecer? Když to vezmu kolem dokola tak to celkem jde. Ale může bejt i hůř, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 he...jasně..jemu to jelo jen na 2hrnky... néé to už jsem neletěl..jel sem pohodu,ale on na mě asi 1m nalepenej...přitom prostor a pár žebráckejch psu na to měl aby mě předjel...ale asi se zasnil nad Fábií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 romane:nevíš co je s rostou....? on jedinej měl pořádnej foták... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Milan už na mě napsal recenzi...takže dobře dojeli a Rosta??? asi se šel pomilovat kluk jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 asi jo no.... už komunikuje...až mě dorazej fotky něco fláknu k sobě do vlákna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tome jaký Ti dávali ty fólie na přední okna ? 32% celý auto, všechny skla jsou tónovaný.... takže předek je tmavší než může být, ale mám samolepky na všech a kartičku taky na všechno 2 hodiny práce a stálo to 4 litry, všechna okna byla venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ... Kartička s atestem je sice pěkná ale mě říkali na STK že to začli prosvěcovat a jak seš mimo limit tak máš smůlu a proto se ptám . Jinak cena dost solidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdar chlapi. A zítra zas do roboty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.