Duben 26, 200916 r Kartička s atestem je sice pěkná ale mě říkali na STK že to začli prosvěcovat a jak seš mimo limit tak máš smůlu a proto se ptám . Jinak cena dost solidní a po mě na STK nechtěl ani kartičku od folií natož aby to nějak měřil...
Duben 26, 200916 r Autor a po mě na STK nechtěl ani kartičku od folií natož aby to nějak měřil... To zatím asi jak kde ale co říkal kolega v práci tak i Rakušáci po nich jdou a dávat jiný okna na dovču se mě taky nehce .
Duben 26, 200916 r Autor Ojra se musej šetřit na jiný a lepší věci na autí a né je s tam nima sponzorovat !!! Upraveno Duben 26, 200916 r od Hrábě Fernétti
Duben 26, 200916 r zdarec zdarec koukam new avat jakej byl vejkend? Ovi pohoda. Avartík jen na chvilku aby byla změna ne?.
Duben 26, 200916 r To je klid před bouří!!! Ale fakt že to tady huči jako blázen.Hlavně at nejsou průsery!
Duben 26, 200916 r Ty woe...dnes mám strach že mi odlítne střecha z garáže!!! U nás úplnej klid Romane. Jste v nějaký špatný zóně ne?
Duben 26, 200916 r Autor Ovi pohoda. Avartík jen na chvilku aby byla změna ne?. Tak to abych ho teda vyměnil i já
Duben 26, 200916 r Tak kousek za Hradec zataženo a pak slunečno a cesta pohodička, žádnej velkej provoz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.