najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Kartička s atestem je sice pěkná ale mě říkali na STK že to začli prosvěcovat a jak seš mimo limit tak máš smůlu a proto se ptám . Jinak cena dost solidní a po mě na STK nechtěl ani kartičku od folií natož aby to nějak měřil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já vím že třeba v HK s těma foliema dělaji docela pakárnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 mno tak to skus v Trauči...vedle autostylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a po mě na STK nechtěl ani kartičku od folií natož aby to nějak měřil... To zatím asi jak kde ale co říkal kolega v práci tak i Rakušáci po nich jdou a dávat jiný okna na dovču se mě taky nehce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 njn.. rakušáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Ojra se musej šetřit na jiný a lepší věci na autí a né je s tam nima sponzorovat !!! Editováno: 26. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 cest praci soudruzky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdar Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdar Ovi. zdarec zdarec koukam new avat jakej byl vejkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1133027 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 cest praci soudruzky! To zese musel bejt weekend Ahoj Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ty woe...dnes mám strach že mi odlítne střecha z garáže!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Romane zajímavé...a tady pod horama je momentálně klid...ale taky tady fučelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 zdarec zdarec koukam new avat jakej byl vejkend? Ovi pohoda. Avartík jen na chvilku aby byla změna ne?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To je klid před bouří!!! Ale fakt že to tady huči jako blázen.Hlavně at nejsou průsery! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ty woe...dnes mám strach že mi odlítne střecha z garáže!!! U nás úplnej klid Romane. Jste v nějaký špatný zóně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Ovi cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ovi pohoda. Avartík jen na chvilku aby byla změna ne?. Tak to abych ho teda vyměnil i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Rosto: a co zpátky když jste jeli ode mě? Pohoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To zese musel bejt weekend Ahoj Ovi zdarec! tak to mas pravdu.... -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak kousek za Hradec zataženo a pak slunečno a cesta pohodička, žádnej velkej provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ovi pohoda. Avartík jen na chvilku aby byla změna ne?. jasny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to abych ho teda vyměnil i já Laďo ty ho nech nebo tě tady nikdo nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ... Však květen a jeho akce se blíží tak budu taky všechno dohánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.