Duben 26, 200916 r Autor Laďo ty ho nech nebo tě tady nikdo nenajde. To už je docela možný kdybych po takový době vyměnil !!!
Duben 26, 200916 r Dneska jsem se přesvědčil,že Brambora není auto jenom pro dva cus! 5 zenskejch a ty?
Duben 26, 200916 r A jak ses o tom přesvědčil? Prahy-Nový Bor a zpět ve čtyrech lidech(cca 220 km).A i ve čtyrech umí upalovat 200
Duben 26, 200916 r a příští víkend...to teprv bude.... pívo poteče proudem a čarodejnice budou lítat vzduchem....
Duben 26, 200916 r cus!5 zenskejch a ty? Zdarec, bohužel,bylo to 2+2 . Ale jinak moooc hezká představa
Duben 26, 200916 r tak dnes vytuhnu asi do 10 minut... asi uz mozna pujdu... Taky jsem měl kapku náročnej víkend
Duben 26, 200916 r hele pane,kde si vubec vcera vecer lital ze si nedorazil do Bolky? ani se neptej... byl jsem u mlady a nejak nemela naladu tak sem nejel.... malem slo az k rozvodovymu rizeni.... je posledni dobou naladova....
Duben 26, 200916 r Dneska jsem se přesvědčil,že Brambora není auto jenom pro dva Zdar sousede. ta výstava byla prej super a Miles nám tam držel VIP parking.
Duben 26, 200916 r Zdar sousede. ta výstava byla prej super a Miles nám tam držel VIP parking. hele mel jsem more prace,tak jsem se tam vubec nedostal.Ja zase slysel ze nic extra to nebylo
Duben 26, 200916 r ani se neptej... byl jsem u mlady a nejak nemela naladu tak sem nejel.... malem slo az k rozvodovymu rizeni.... je posledni dobou naladova.... ajaj.Ale je to vsude asi fakt stejny.Tady aspon vidis,proc je dobry mit zadni vratka otevreny
Duben 26, 200916 r ajaj.Ale je to vsude asi fakt stejny.Tady aspon vidis,proc je dobry mit zadni vratka otevreny to mi povidej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.