jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dneska jsem se přesvědčil,že Brambora není auto jenom pro dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A jak ses o tom přesvědčil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Laďo ty ho nech nebo tě tady nikdo nenajde. To už je docela možný kdybych po takový době vyměnil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dneska jsem se přesvědčil,že Brambora není auto jenom pro dva cus! 5 zenskejch a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A jak ses o tom přesvědčil? - jsou tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A jak ses o tom přesvědčil? Prahy-Nový Bor a zpět ve čtyrech lidech(cca 220 km).A i ve čtyrech umí upalovat 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a příští víkend...to teprv bude.... pívo poteče proudem a čarodejnice budou lítat vzduchem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 cus!5 zenskejch a ty? Zdarec, bohužel,bylo to 2+2 . Ale jinak moooc hezká představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Brej večír vespolek -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdarec,bohužel,bylo to 2+2 . Ale jinak moooc hezká představa rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Brej večír vespolek -_- -_- cest - dalsi hospodar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Brej večír vespolek -_- -_- Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak dnes vytuhnu asi do 10 minut... asi uz mozna pujdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 rozumim hele pane,kde si vubec vcera vecer lital ze si nedorazil do Bolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak dnes vytuhnu asi do 10 minut... asi uz mozna pujdu... Taky jsem měl kapku náročnej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 hele pane,kde si vubec vcera vecer lital ze si nedorazil do Bolky? ani se neptej... byl jsem u mlady a nejak nemela naladu tak sem nejel.... malem slo az k rozvodovymu rizeni.... je posledni dobou naladova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Co mě to tak asi připomíná Editováno: 26. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 HF: neprovokuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Co mě to tak asi připomíná jj vsude stejny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Někde je větší...někde je menší...ROMANTIKA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jak to tak sleduju toho posledního půl roku tak je nás opravdu hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dneska jsem se přesvědčil,že Brambora není auto jenom pro dva Zdar sousede. ta výstava byla prej super a Miles nám tam držel VIP parking. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdar sousede. ta výstava byla prej super a Miles nám tam držel VIP parking. hele mel jsem more prace,tak jsem se tam vubec nedostal.Ja zase slysel ze nic extra to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ani se neptej... byl jsem u mlady a nejak nemela naladu tak sem nejel.... malem slo az k rozvodovymu rizeni.... je posledni dobou naladova.... ajaj.Ale je to vsude asi fakt stejny.Tady aspon vidis,proc je dobry mit zadni vratka otevreny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ajaj.Ale je to vsude asi fakt stejny.Tady aspon vidis,proc je dobry mit zadni vratka otevreny to mi povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.