štěpán 4x4 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 zdarec Rostíku a vubec všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahoj Ladíne.Tak co Mýto? Jedeme? Já prácu neberu tak jedu !!! Maximálně noční na neděli ale s nástupem až kolem půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Super.Domluveno.V kolik tam jedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Zatím jsme se nedomlouvali ale počítám že vyjedeme jako posledně kolem osmé. Editováno: 27. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jasně.Doufám že mi budete držet místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 se tu zase musim zorientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jasně.Doufám že mi budete držet místo Si piš že tam necháme nějakou tu mezírku pro to Tvoje vládní vozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 27.4.2009, 20:38 ) <{POST_SNAPBACK}> se tu zase musim zorientovat Ahoj Katko Tak to Ti bude trvat hóóódně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dnes proběhlo zatknuti drogového dealera... kdo mě zná tak ví o čem mluvim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 pomáhat a chránit forever , konečně se ucho ze džbánu utrhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Milo: ty woe...ten manik byl super a jestli si mysliš že jsi oplácenej tak vedle něj jsi fakt nic.Ten měl snad 130kg ale chlap jako hora.Opravdu-respekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Viděl jsem , taky jezdí tranďákem, do fabule by se nevlez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dnes proběhlo zatknuti drogového dealera... Tak nezapomněli od čtvrtka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak by měli u PČR vypadat všichni a byl by kuuva klid, pod 100kg živé váhy není policajt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Milane souhlasím ale měl by být trochu pohyblivej a mít větší pravomoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jj hlavně ty pravomoce a míň papírů, ted chtněš drbana a jenom než ho dáš do báňě píšeš slohový práce jak śvině jen abys neporušil jeho práva, kde jsou ty časy kdy se zmlátili a vyvezli do pole .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Přesně tak.Cítim s Tebou a já bych na to neměl nervy...fakt že ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Do Mýta jedu, jsi taky mohl vyfotit trochu zevnitř toho tranďáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nebyl čas Jardo.Zdravím Tě jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 já spíš za chvíli asi dobrou noc , no z fotky z jiného tématu to vypadá, že ten stůl tam daly z těch starejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 To nevím ale bylo tam utulně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Trochu ospalé ale i přesto dobré ránko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdarec pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj Rosto a Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.