Duben 29, 200916 r Ahoj Rostíku, sem se zase rozčílil , sem si rano vzal kameru ze si to dnes natocim... a ta moje herecka si s tim zase hrala a nechala nabijecku buh vi kde
Duben 29, 200916 r BREHO dne kolego!tak vcera jsem byl jen v MB a s kamoskou a POZOR Dimim na kave .... asi do 02:00 co vy? Tak panáčku, megalomanská akce, tak trochu jsme opili Katku. Jela s námi v zelený Ale tak na pohodu, o půlnoci do postele, povinej noční telefonát do půl jedný a spát. Ráno od 6:20 jsem naprosto svěží uklízel. Umyli jsme nádobí a od 7:40 dřina v práci tak Tome.Kde jseš? jj jedu
Duben 29, 200916 r Ahoj Rostíku, sem se zase rozčílil , sem si rano vzal kameru ze si to dnes natocim... a ta moje herecka si s tim zase hrala a nechala nabijecku buh vi kde Sem nevěděl Jiří že máš doma Herečku.
Duben 29, 200916 r Tak chlapi, slecna moje dostala nabidku studovat ve Francii od zari hihi... a uz tam asi zustane. Upraveno Duben 29, 200916 r od houmik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.