Duben 29, 200916 r Zdarec, tak jsem přemejšlel,jestli na dnešní mini srázek umeju bramboru,at ho vidite cistyho a asi na to dlabu.Vypada to na chcanec
Duben 29, 200916 r Ahoj Jirko("o"nejsem ja debil), rozhodne chcanec... vcera sem nad tim taky premyslel ... ale ve finale sem sundal akorat CCcka z okna abych neco videl Upraveno Duben 29, 200916 r od Evers
Duben 29, 200916 r Ahoj Jirka, rozhodne chcanec... vcera sem nad tim taky premyslel ... ale ve finale sem sundal akorat CCcka z okna abych neco videl taky to vidim jen na celni sklo
Duben 29, 200916 r to je rozumný ... sem to vcera bral a nemile sem zjistil ze sem chytnul sutrak na mlhovku
Duben 29, 200916 r to je rozumný ... sem to vcera bral a nemile sem zjistil ze sem chytnul sutrak na mlhovku no jo,mlhovky jsou spotřební zboží.U RSa jsem to po nějaký době vzdal
Duben 29, 200916 r Zdarec,tak jsem přemejšlel,jestli na dnešní mini srázek umeju bramboru,at ho vidite cistyho a asi na to dlabu.Vypada to na chcanec Čaues sousede. Nemej to bude chcát.
Duben 29, 200916 r Jero co u tebe nového ? Řeším tedko problem s volnym casem ,,mam toho tolik ,ze nevim kam driv skocit ... Ted zrovna planuju co udelat ,abych se dostal do V.Mýta na srazek ....,
Duben 29, 200916 r Zdarec,tak jsem přemejšlel,jestli na dnešní mini srázek umeju bramboru,at ho vidite cistyho a asi na to dlabu.Vypada to na chcanec Taky to resim, ale s ohledem na pocasi... Vivi dostane koupel jindy
Duben 29, 200916 r no rostík minule sliboval svíčkovou, to už by mohla být kvalitně uležená ne ? Co co co co. Jakou svíčkovou ? Taky bych si dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.