Duben 29, 200916 r Tak panove, jak je po obede? Co jste kdo mel dobreho? My jsme si doma ukuchtili knedlo-vepro-zelo Mnam! Btw moje prvni br.knedle z bramobor misto z prasku se celkem povedly
Duben 29, 200916 r Tak panove, jak je po obede? Co jste kdo mel dobreho?My jsme si doma ukuchtili knedlo-vepro-zelo Mnam! Btw moje prvni br.knedle z bramobor misto z prasku se celkem povedly Ano po obede,probahla kureci polivecka ..klasika no a na druhy jsem do sebe naladoval Kureci zavitky plnene zeleninou a plesnivakem ..,paradicka
Duben 29, 200916 r dalsi takovej ... , ja porad nic ... To vis, potrebuju inspiraci na dalsi dny Co doma varit
Duben 29, 200916 r Ano po obede,probahla kureci polivecka ..klasika no a na druhy jsem do sebe naladoval Kureci zavitky plnene zeleninou a plesnivakem ..,paradicka Hm, to nezni spatne Zkusim navrhnout doma
Duben 29, 200916 r Hm, tak to mam na vecer dilema. Planovali jsme zeleninovy salat, ale palacinky... Jezis sem chodit to je hruza Plny bricho po obede a uz zas slintam
Duben 29, 200916 r Jáky coco ?? jaký coco ?? na cernaku na parkaci, tak je akorat zmena mista Jóó už si vzpomínám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.