Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Waw...kdy jako? Hned? Jsem nějakej zvadlej tento týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Romariooo: Kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak děkuju.Jsi zlatíčko moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dneska se nepije bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jirka3: To jsi do toho tak zabranej ze ani na sms neodpovidas? Romariooo: Achooj Ahoooj kočko,nezlob se,nějak jsem dneska bez nálady.Auto mi odjelo a pak ještě zubař,kterej se na mě zase vyřádil tak,že mám hubu jako meloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Popíjim bílé vinko a psychycky se připravuju na zitřejší lyžovačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Popíjim bílé vinko a psychycky se připravuju na zitřejší lyžovačku... kam se chystáš na lyže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jedu s dětičkama do Mladých Buku...budou se učit lyžovat...mám z toho docela bobky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Popíjim bílé vinko a psychycky se připravuju na zitřejší lyžovačku... To se někdo má Já mám před sebou škopek a psychycky se připravuju maximálně na zítřejší noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jedu s dětičkama do Mladých Buku...budou se učit lyžovat...mám z toho docela bobky... Ty bláho,Mladý Buky myslím že znám.Nejsou kousek odtamtud Dolce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dolce? Co to je? Nějakej bordel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dolce? Co to je? Nějakej bordel? nene,neblázni.Já myslel že je to vesnice vedle Buků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Mladé Buky jsou za Trutnovem a pak je jestli se nepletu Svoboda nad Upou a pak Horní Maršov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 tak je to ono.Jezdili jsme tam parta když nám bylo 17-18 let.Vždycky na tejden o prázdninách na jednu policejní chalupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Je to možny.Vím o tom že tam je vic policejnich chalup.Je to tam pěkná romantika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Je to možny.Vím o tom že tam je vic policejnich chalup.Je to tam pěkná romantika my jezdili do jedný u takovýho rybníka.Byl tam i kemp.A suprová hospůdka Severka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jiřiku! Co auto? Ještě pořád v řešeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jojo,nějak na to nespěchám. Jinak koukni jeste jednou na tu zlatou OII,konkretne na prah u spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Asi všichni spíte co? Já nespím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Někdo vyhlásil sanitárku že je tady pusto a prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Dobré poledne...všichni se asi ještě válí...Nebo že by úklid auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 čus, nebo taky v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Dej pokoj s prací aspoň do 23:05 než tam budu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 fuj práce:) jsem byl hrát a přijel jsem domu asi v půl 6. večer jdu zase hrát takže návrat tak v 6 domu..a ještě abych pracoval o víkendu přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 No jo, kdo si hraje nezlobí, že . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.