Leden 16, 200916 r jirka3: To jsi do toho tak zabranej ze ani na sms neodpovidas? Romariooo: Achooj Ahoooj kočko,nezlob se,nějak jsem dneska bez nálady.Auto mi odjelo a pak ještě zubař,kterej se na mě zase vyřádil tak,že mám hubu jako meloun
Leden 16, 200916 r Popíjim bílé vinko a psychycky se připravuju na zitřejší lyžovačku... kam se chystáš na lyže?
Leden 16, 200916 r Jedu s dětičkama do Mladých Buku...budou se učit lyžovat...mám z toho docela bobky...
Leden 16, 200916 r Autor Popíjim bílé vinko a psychycky se připravuju na zitřejší lyžovačku... To se někdo má Já mám před sebou škopek a psychycky se připravuju maximálně na zítřejší noční
Leden 16, 200916 r Jedu s dětičkama do Mladých Buku...budou se učit lyžovat...mám z toho docela bobky... Ty bláho,Mladý Buky myslím že znám.Nejsou kousek odtamtud Dolce?
Leden 16, 200916 r Dolce? Co to je? Nějakej bordel? nene,neblázni.Já myslel že je to vesnice vedle Buků
Leden 16, 200916 r Mladé Buky jsou za Trutnovem a pak je jestli se nepletu Svoboda nad Upou a pak Horní Maršov.
Leden 16, 200916 r tak je to ono.Jezdili jsme tam parta když nám bylo 17-18 let.Vždycky na tejden o prázdninách na jednu policejní chalupu
Leden 16, 200916 r Je to možny.Vím o tom že tam je vic policejnich chalup.Je to tam pěkná romantika my jezdili do jedný u takovýho rybníka.Byl tam i kemp.A suprová hospůdka Severka
Leden 16, 200916 r jojo,nějak na to nespěchám. Jinak koukni jeste jednou na tu zlatou OII,konkretne na prah u spolujezdce
Leden 17, 200916 r fuj práce:) jsem byl hrát a přijel jsem domu asi v půl 6. večer jdu zase hrát takže návrat tak v 6 domu..a ještě abych pracoval o víkendu přes den.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.