Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já odpočívám tak průběžně :) , třeba v úterý jsem byl s Klácou na dobrým obědě ;) , v sobotu Mýto apod.,

no vlastně jak budete odpočívat v létě, kam kdo se chystáte? já mám zatím naplánováno (dceři slíbeno včetně její kámošky) na pár dní tady: http://www.gardaland.it/en/home.php, vypustím je do arény a hurá k jezeru nebo do hor :palec2:

Romane, dětem by se to taky líbilo ;)

Vloženo
Rosťo , chces mam tu pro tebe tu samolepu jak sme se bavili , poslu ti to messikem ?? ( pokud bude cca 2 hodky nekde k zastizeni )

Ahoj Jiří. Hele v poledne mažu do Již. Čech tak to klidně nech na pondělí. Nebo to může vyzvednout kolega, jak chceš.

Vloženo
Jardo: tak se mužeme spolu domluvit a vypálit společně :)

není problém, bratránek asi pojede se svým klukem taky, mám tam pro mě už známej kemp, takže se dá nocovat, ale odkaz na něj mám doma ve velkým PC

Vloženo (editace)

Dobre dopoledne. Tak vam jen chci oznamit, ze jsem dnes naposled ve svem zivote na vyucovaci hodine tady na ty skole :palec2:lol bude oslava dneska :p

Juchuuu, muzu palit knizky :D

Editováno: , autor: houmik
Vloženo

no nejlepší je to jet den tam, den v parku a třetí den zpátky, ale už jsem to i točil v podstatě na otáčku, v noci tam, přes den v parku (mimo mě) a po půlnoci, kdy to končí, tak zpátky, cestou si někde dát voraz na dvě tři hoďky, ale takhle jezdím nerad,

tady je odkaz na kemp, kde jsme i byli, je to od parku pěšky cca 10 minut, takže žádné přejíždění a placení parkovného, což není sice moc, ale jednou jsme se tam stavovali jen na půl dne a stál jsem až vzadu, po ukončení jsem nemohl logicky vyjet, výjezd byl ucpán, z brány parkoviště jsem vyjížděl ve 3.30 hodin :)

http://www.campinglagodigarda.it/camping_l...mp;id=gasparina

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...