Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo takhle! To máš pravdu.Já jsem nadával když jsem jel z práce jako paček.Chudák moje chrochtadlo to nemohlo ani pořádně rozjet.Ale to samé bylo i v Praze.Lidi odjižději na prodloužený víkend a blbnou!

Vloženo

jj včera byl mazec vyjížděl jsem až po šesté, od hradce(tam jsem se nasral) až na north moravě mne předjely only dvě auta, trošku jsem faceliftu nakládal, musí se rozběhnout :t

Vloženo

Maros: děkuju.Před týdnem jsem jel na Moravu a pak na Slovensko...během tři dnů se domluvil sraz v Brně u Olympie a přijelo cca 15 aut :smich:

Kluci z fora řikali že tak velkou učast ještě neměli a ani nevíš jaké to bylo pohlazení po srdičku pro mě.Mimochodem ten srazik neměl chybu :palec2:

Vloženo

Maros: Nee oba jsme bydlíme v Praze hooodně let jen povinné návštěvy na moravu za našemi rodinami, když jsou ty prodloužené víkendy :t

Romčo: ne mám tu svůj ferrari noťásek, ale samozřejmě ráno v posteli jsem byl online na N95 8BG wifi od jednoho super prodejce :worthy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...