maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 kuci vy jste zavislaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 no maloučko jo, už jsem vzůru od 5.40hod. dobývám vesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to ja spal dele do 7 ale hned jsem lez tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj Mílo a všichní škodováci.Dobýváš vesnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Hello jj za chvíli je moje, včera jsem jel přes Hradec zase to bylo zasekany na dálnici u toho zůžení jako sviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jo takhle! To máš pravdu.Já jsem nadával když jsem jel z práce jako paček.Chudák moje chrochtadlo to nemohlo ani pořádně rozjet.Ale to samé bylo i v Praze.Lidi odjižději na prodloužený víkend a blbnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jj včera byl mazec vyjížděl jsem až po šesté, od hradce(tam jsem se nasral) až na north moravě mne předjely only dvě auta, trošku jsem faceliftu nakládal, musí se rozběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Měl ses zastavit na kus žvance bejku! Udělat bezpečnostní přestávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Roman je tu,tak to zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nebyl čas, když jsem viděl tu zácpu a před sebou cestu až do Rychvaldu tak jsem viděl rudě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Maros: děkuju.Před týdnem jsem jel na Moravu a pak na Slovensko...během tři dnů se domluvil sraz v Brně u Olympie a přijelo cca 15 aut Kluci z fora řikali že tak velkou učast ještě neměli a ani nevíš jaké to bylo pohlazení po srdičku pro mě.Mimochodem ten srazik neměl chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nebyl čas, když jsem viděl tu zácpu a před sebou cestu až do Rychvaldu tak jsem viděl rudě mas rodinu v Rychvaldu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Přítelkyně, Rychvald a Orlová a já Přerov, morava the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ty jsi Mílo online připojený přes N95 jo? Ty woe...takovou vymoženost nemám ani já!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Přítelkyně, Rychvald a Orlová a já Přerov, morava the best Morava Vztah na dalku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kuci zdáááár... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Mílo: do Mýta se nedostaneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Maros: Nee oba jsme bydlíme v Praze hooodně let jen povinné návštěvy na moravu za našemi rodinami, když jsou ty prodloužené víkendy Romčo: ne mám tu svůj ferrari noťásek, ale samozřejmě ráno v posteli jsem byl online na N95 8BG wifi od jednoho super prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romča: nevím ani jsem se nekoukal kdy nějaký Mýto je, ale včera jsem jel kolem, no jel spíše profičel, vlastně jsem tam tankoval na schell... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 To rás slyšim...nejlepší je pochvala od spokojeného zákaznika No nic.Jdu ven.Ten žlutej pyl mi pije krev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Krasny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Krásný i když trochu větrnej Jani.Pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zdarec kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj Jiři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj Jiři Jak je?Co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.