Květen 1, 200916 r Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma?
Květen 1, 200916 r Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma? Zašel jsem si k rodičům na obídek .
Květen 1, 200916 r Krásný i když trochu větrnej Jani.Pracuješ? Dneska nee ale zitra jdu do prace Jakpak ty uzivas volna? Ahoj Jirii
Květen 1, 200916 r Hehe, co se nestalo mame ted hosty z Karlovych Varu a vcera se prorekli, ze se jim tady tak moc libi, ze uz si u nas hledaji baracek na bydleni
Květen 1, 200916 r Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to.
Květen 1, 200916 r Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to. Stejne tak jako SH atd... njn co nadelam
Květen 1, 200916 r čus bus bambus.....lidi. kua mejto není tak daleko...jenže asi nestihnu vystřízlivět...včera kalba a dneska vod rána udržuju hladinu....
Květen 1, 200916 r Najmis: fakt ne? To je škoda.Kluci maji přijet ke mě domu a po 8 hodině vyrážime směr Mýto.
Květen 1, 200916 r 1)nemám umyto,nic nachystáno.... 2)jsem k.o. po 2 dnesh kalení a sluníčka.... 3)ani nějak není nálady na srazování... Uvidíme se jinde....
Květen 2, 200916 r No ja jsem solidarni s manzelkou, ta je na nemocenske, zatim bez vychazek Ted pojedu jen neco nakoupit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.