Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma? Zašel jsem si k rodičům na obídek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Krásný i když trochu větrnej Jani.Pracuješ? Dneska nee ale zitra jdu do prace Jakpak ty uzivas volna? Ahoj Jirii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Připravuju se na tuning zitra do Mýta Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Hehe, co se nestalo mame ted hosty z Karlovych Varu a vcera se prorekli, ze se jim tady tak moc libi, ze uz si u nas hledaji baracek na bydleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Připravuju se na tuning zitra do Mýta Jani Jela bych taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak přijed!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak přijed!!! Zitra makam... jako kazdou sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to. Stejne tak jako SH atd... njn co nadelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 čus bus bambus.....lidi. kua mejto není tak daleko...jenže asi nestihnu vystřízlivět...včera kalba a dneska vod rána udržuju hladinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Najmis čus! Jedeš zitra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 nejedu...jsem utahanej jak pééééeees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Najmis: fakt ne? To je škoda.Kluci maji přijet ke mě domu a po 8 hodině vyrážime směr Mýto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 1)nemám umyto,nic nachystáno.... 2)jsem k.o. po 2 dnesh kalení a sluníčka.... 3)ani nějak není nálady na srazování... Uvidíme se jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Smutny ale beru to. Dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Good morning my friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jani, proc nas tak lekas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Aby se neco delo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Je tu nejak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Se divis kdyz je venku tak krasne? Vsichni normalni lidi nekam vyrazili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj kluci a holky...právě jsem se vrátil z Vysolého Mýta a mám spálené čelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No ja jsem solidarni s manzelkou, ta je na nemocenske, zatim bez vychazek Ted pojedu jen neco nakoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.