Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To je škoda.Byli tam i vyhlídkové lety člověče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 ... Tak takovejch nás bude dneska povícero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nazdárek pánové. Tak jsem se vrátil z jihu Čech a zase doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj Rostiku...škoda žes nebyl v Mýtě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Bylo to super ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Česko - Slovensko 8:0 !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Bylo to super ?? Si piš !!! Už aby jsme se někde potkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj Laďo. Jsem rád že se vám to líbilo. Neboj sejdeme se na ŠH a Beskydy se budu snažit taky zajistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To bude super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No du koukat na Rusáky. Roman taky určo čučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Roman psal že má zase hlad a že šel grilovat. Ale třeba už je u telky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 %Ríkal že drží dietu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Pokud měl na mysli tu " bodovou ", tak tu drží zodpovědně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ty woe já teď taky žeru jak omezuju kouření. Budu muset začít něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak to nás na ten sport bude víc páč jsem v těch lázních taky přibral !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jdu spat páč toho mám za dva dny akorát !!! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ladiku: tak jak jste dojeli? Nezlobi jste po cestě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dojeli dobře a hned jsem mazal do hospody na 11° škopek a mladej na kofolu. Když si představím že mě to čeká i příští weekend tak to bude síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 HF: tak musiš víc trénovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jdu spat páč toho mám za dva dny akorát !!!Dobrou Tak dobrou Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj kucí taky jsme projížděli Mýtem tuneři blázniví, jezdily jak vopice po silnicích, ale my taky , Rychvald - Praha Horní Měcholupy 1x tankování za 3hod.38min vrchem přes překrásné město Hradec Králové, spotřeba 8.4l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak Ty ses zase nestavil jo??? No počkej... Tentokrát se na ucpané město nemužeš vymlouvat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zdarec Milane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Čest Rosťo a Romčo, nešlo to letěli jsme jako vítr, jen se bilboardy ohýbaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 čus bus lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.