Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Najmis: tady je pár foteček z dneška... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3575 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Čest Rosťo a Romčo, nešlo to letěli jsme jako vítr, jen se bilboardy ohýbaly Služebně Milane? Zdarec Najmis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nee povinná návštěva rodiny na moravě a přítelkyně zajížděla engine, už se probouzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Až na to že mám spáleny čelo to bylo fajn.A na ten dnešek bys mohl i bez tuningu Rosto...my ho taky nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Milan: Musíš jí nechat jezdit časěji,řeba to rozhejbe ne ? Romane ty tam máš tuningu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já? Hmmm...tak když mysliš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Rosta19. čuuus chlape... mám tady Krákoru 12% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jj asi budu muset jela jako prase , doufám, že nemaj v Hradci a dalších nemnoha obcích radary, neboť mi by přišlo pár předvolánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Osoba blízká Milane. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 V HK Ti nic nehrozi...tady vládne mafie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Najmis: tady je pár foteček z dneška...http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3575 že já ten foták nechal v kastlíku.... zas podobný fotky jako od jiných lidí... příště se polepši...výbavu na to máš.. myslím foták voe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jj proto řídíla ona, tak to je fajn, že tam nejsou kamery ale pouze mafie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Najmis: s tou výbavou jsem se ted docela lekl... Milo: v HK nejsou usekové kamery a nic podobnyho takže vcajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 he... ale dopolko jsi čuměl co...?když jsem dorazil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To teda protože se tam na Tebe ptali a já suverénně že NE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 njn tak najmis hold překvapil...bylo to tááák...vzbudiljsem se v 7h a říkám si hned mám nebo nemám...pak mě zčíhnul na ICQ dakie a hned..jedeš...? táák sem nějak neodolal a dorazil...sic auto jak prase ale bylo fajn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ty woe...Najmis!!! Tys taky usnul na sluničku dnes...tak se nediv!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 myslíš jak jsem tam polehával za autem....?to bylo jen chvilku a ještě nebyl takovej pažák kua...spálil jsem se odpolko,když už si tam nebyl....to se spíš posedávalo na tý stránce za autama a kecalo se,čumělo po okolí,kouřila vodnice...tam sem byl vystavenej přímo proti slunci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No jasně.Válel ses tam až mi Tě bylo líto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Cestik kuci. Romane,jaky pouzivas motorovy olej do sve masiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 romane...njn byl jsem ještě opinkanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Maros: mám to u sebe ve vlákně a je tam Castrol.Měnim každých 15 tisic kilometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Hezky vecer vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahóój Jani. kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahóój Jani. kol5 Nazdaaar Jakpak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.