Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak dobrý Jani. je teploučko a sluníčko a tak je tková pohodička Hmmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Rosti taky jsem si ten krasny den uzivala... do sesti v praci Ahoooj zlatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mi připadá Jani že pořád pracuješ. Ani si na nás neuděláš čas v Hostivaři viď ,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mi připadá Jani že pořád pracuješ. Ani si na nás neuděláš čas v Hostivaři viď ,? Rada bych ale jak uz jsem nekolikrat psala museli by jste to udelat pozdejc pac do sedmi makam... bohuzel nekdy se to protahne ze jdu domu i v devet ale to jsou vyjimky. Kazdopadne kdyby jste to mohli udelat nekdy v pondeli tak to by bylo uplne idealni pac to mam volno a dorazila bych na stopro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak to domluvíme na některé pondělí. Třeba za týden co ? Dá návrh a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak to domluvíme na některé pondělí. Třeba za týden co ? Dá návrh a uvidíme. Zkusit se to muze Kazdopadne pristi pondeli si teda rezervuju pro vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoooj CMF: nic si z toho že přehnaně pracuješ nedělej, já byl v práci tento pátek a jdu stopro i příští pátek holt někdo musí makat i ve svátky. JInak teď sem se vrátil od ohně, měli sme sezení se sousedy, jééé konečně je to suprový období tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Frigo: Caau Ja jsem mela patek sice volnej ale zato dneska jsem zas workovala... a ted co je horsi Sakra ze bych si tady v Pze taky udelala nekde ohnicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já jsem Tvoje zlatko Jani?????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to je výhoda bydlení na vesnici, potřebuješ spálit nějakej bordel (jako třebá ja teď části pokácených stromů (větve) nebo jinej sajrajt co nesmrdí) a vezmeš k tomu flašku a sousedy je z toho fajn večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já jsem Tvoje zlatko Jani?????????????????????????????????????? Ahoj Romane, Ty seš prý jen drahé kamení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Romco moje ne ale zlatko ses Frigoo me to vysvetlovat nemusis... ja jsem se z Vidlakova pristehovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj chlape! Kdes byl dneska? Já myslel že doraziš do Vysokého Mýta!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj Romane, Ty seš prý jen drahé kamení Jen vykopat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj chlape! Kdes byl dneska? Já myslel že doraziš do Vysokého Mýta!!! co bylo dnes ve Vysokém Mýtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Frigoo me to vysvetlovat nemusis... ja jsem se z Vidlakova pristehovala no já bych za vidlákov neměnil, vyrůstal sem do svých 18ti let ve městě, ale posledních 11 let žiju na vesnici a teda už bych se do města asi vrátit nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 no já bych za vidlákov neměnil, vyrůstal sem do svých 18ti let ve městě, ale posledních 11 let žiju na vesnici a teda už bych se do města asi vrátit nezvládl Me to povidej... to nase mrnavy mestecko kde kazdej zna kazdyho... a ted v Praze... holt nezvyk no.. vratila bych se hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tuning party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Me to povidej... to nase mrnavy mestecko kde kazdej zna kazdyho... a ted v Praze... holt nezvyk no.. vratila bych se hned nóóó, někdymě to fakt štvejak tu zná každej každýho, ale jinak pohoda, obojí má něco do sebe, jak ta vesnice tak to město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tuning party jo tááák, no já na tuning zas až tak moc nejsem, jezdim na plechovejch kolech a jediný co sem zatim změnil je že sem si tam dal řadičku ze Superba a koženej volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jsem zvědavej jestli nějaká tuning paty bude letos v létě v H.K... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 stačí obyčejnej sraz, ne? Třeba každý ráno když jedu dopráce tak na obchvatu Nového Boru míjím reklamu na Mimoňské války XIV a XV a pokaždý si řikám že si nedokážu představit co bych tam pohledával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 šmarja, půl jedný, to valim na kutě, dobrou všem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Noc je mladá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.