Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobré ráno všem, dnes bude hezky, ideální den prosedět to doma ve společnosti počítače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobre rano Milesi ty snad pred tim pocitacem sedis kazdej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Skoro jo, občas jdu spát, ale dnes se musím učit psychologii můj oblíbený předmět , takže občas budu offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak Míla má konečně pořádnej telefon který mu umožnuje být pořád online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Asi tak už posteli zkontrolu oblíbené stranky pak plynule přejdu do pracovny : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Včera v Mýtě byla převaha žlutých aut...přiště se Mílo musiš vic pochlapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jj už aby byla ta vejplata rýsuje se nějaká úprava faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Až tak jo??? A prošlo to doma schavolacim řízenim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jo prosadil jsem si to, tedy doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Naznačiš aspon co by to mělo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak jo : folie na okna a možná pokud Najmis prodá tak tapecy z koženou výplní, neboť z té látkové jsem na mrtvici, když se moooc zadaří budou i přední, uvidíme, vše chce štěstíčko a čas, pak ještě jestli Rosťa zařídí nakódování nějakých fcí faceliftu, pokud se moooc zadaří vyjde i na zadní repro, no je toho hodně uvidíme co vše vyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 S foliema opatrně abys z toho neudělal pohřebák!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jenom lehce 5% propusnost nechci, okolo 15% bude ideál, samozřejmě na celý auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hlavně někomu kdo Ti nedokurvi tapecing dveři jako mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hele ono těžko vybírat, i v prověřeným servisu se mechanik blbě vyspí a lidově to odsereš, doba je hold taková, uvidím kousek od nás je firma co to dělá dává folie llumar či co, octy II dělaj, když zkurví tapecy dáme ty nové kožené(možná a kéž by) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Je fakt že když si člověk zvykne na folie tak už do každého dalšího auta je tam nechá dolepovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Asi tak vadí nám že se na nás jde vidět, taky to trochu chrání před sluncem a v noci mne neoslňují jedoucí auta za mnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdar ušáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mílo: Tobě už udělali nabidku na ty folie.Vím že se to dá pořídit okolo 4 tisic na celé auto mimo samo čelního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ne nedělali na stránkách májí tu 4ku jak píšeš samo bez předního okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já už na to kašlu...do auta peníze nedávám.Chci za nějaký čas za přibuzenstvem do USA ale musim ještě chviličku počkat...stoji to totiž docela dost peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak bych se tam rád podíval vzal komplete dovolenou a s přítelkyní vyrazil, procestoval trošku, kdyby šlo vzít facelilfta byla by to docela prdel, v death walley by dostal asi trošku na prdel ve stínu kolem 5O stupnů pro mne je tohle dovolená ne jet letadlem a vytlemit se na pláž mezi další vepřekteří jsou první dva dny na slunci potom zalezlí nebot jsou splálení prostě to nechci, miluju hory, moře ani moc ne max do chorvatska na prodloužený víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To mě zase láká představa těch chatiček na Bora Bora...a vůbec by mě nevadilo mit vystrčený zadek a uklidnování nervů a tak... Neni to nádhera??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mám strach z tropických hmyzových potvor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty fotky jsou foceny skutečně mou kámoškou která tam byla a fotila fotákem za 3500,-Kč.Kdybys viděl ty fotky tak bys nechápal co dokáže vyfotit tak levnej šmejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.