Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jako kouknout bych se tam asi chtěl ale raději hory a příroda než pláže, jinak na focení nejsem co vyfotím stojí zaprd máme doma stylovku olympus mju 700, orange Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Nepodcenuj se Milane! Prostě musiš furt fotit a nějaká pěkná fotka chtě nechtě z toho jednou vyleze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Brý dopoledne pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Čest Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tahle se docela povedla zatopený lom u rodičů na moravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Čím si to fotil Milane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Olympus mju 700 orange stylovka kompakt 7megapixelů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To je dobrej foťák. Daj se s ním udělat perfektní fotky. Ber ho všude sebou Milane. je skladnej a praktickej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já vždy zapomenu a když ho někde vemu je vybitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 :smich: Tak to je využitej jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jo ted je v šuplíku, už pěkně dlouho :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hele Milane není na tužkový baterky ? Teď si nevzpomínám ale nějakej Olympík byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ne není, je na baterii http://olympus.novefoto.cz/digitalni-fotoa...s-mju-700-Blue/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Aha..,tak to byl jinej typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Rosťa19: Na tužkáče byly Olympusy C-720 a jejich U a UZ evoluce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 P.T všichni se asi opalujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj Romane Já neé !!! Mě to stačilo včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Nazdar Ládiku.Ty woe...ani nemluv! Mám spálenej ksicht jako dobytek...co dnes? Relax? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 čus prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dneska jsem doháněl ještě celý dopoledne ten spánkovej handicap z posledních dnů, teď se pouštím do prolízání fotek a cenzury pro Web no a Dan chce jít odpoledne na MeCa na Rohlence na zmrzlinu a já povečeřet tak se po 17:00 ztratím na odpolední procházku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 čus prdi Nazdar Tome Dlouho jsme se neviděli tak zase na SkodaHome, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Vem mladyho a dojed do Hradce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To tak maximálně až příští sobotu jak pojedeme z Turnova !!! Dneska nikam nejedu páč mě ta včerejší cesta dom stačila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já si myslim že by si s mým mladym vyhráli...taky mám stejnyho raubíře jako Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.