Květen 3, 200916 r Jako kouknout bych se tam asi chtěl ale raději hory a příroda než pláže, jinak na focení nejsem co vyfotím stojí zaprd máme doma stylovku olympus mju 700, orange
Květen 3, 200916 r Nepodcenuj se Milane! Prostě musiš furt fotit a nějaká pěkná fotka chtě nechtě z toho jednou vyleze!!!
Květen 3, 200916 r To je dobrej foťák. Daj se s ním udělat perfektní fotky. Ber ho všude sebou Milane. je skladnej a praktickej.
Květen 3, 200916 r ne není, je na baterii http://olympus.novefoto.cz/digitalni-fotoa...s-mju-700-Blue/
Květen 3, 200916 r Nazdar Ládiku.Ty woe...ani nemluv! Mám spálenej ksicht jako dobytek...co dnes? Relax?
Květen 3, 200916 r Autor Dneska jsem doháněl ještě celý dopoledne ten spánkovej handicap z posledních dnů, teď se pouštím do prolízání fotek a cenzury pro Web no a Dan chce jít odpoledne na MeCa na Rohlence na zmrzlinu a já povečeřet tak se po 17:00 ztratím na odpolední procházku.
Květen 3, 200916 r Autor To tak maximálně až příští sobotu jak pojedeme z Turnova !!! Dneska nikam nejedu páč mě ta včerejší cesta dom stačila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.