Květen 3, 200916 r Rosťa19: Na tužkáče byly Olympusy C-720 a jejich U a UZ evoluce... Máš pravdu Spidi. Jinak tě zdravím kámo.
Květen 3, 200916 r Autor Já si myslim že by si s mým mladym vyhráli...taky mám stejnyho raubíře jako Ty. Do Hradce máme v plánu jet s Alkou do Zoo tak se určitě domluvíme. A jako bunus jim přidáme na lumpárny i tohoho dvouletýho od Alky aby se něčemu přiučil
Květen 3, 200916 r Ahoj kluci...právě jsem před chvíli půjčil auto manželce...doufám že to čekání až dorazi domů přežiju ve zdravi...
Květen 3, 200916 r Autor Tak vidíš Já se jdu teď projít s Danem na Rohlenku a pak se tu zase vokážu. Zatím ahoj
Květen 3, 200916 r P.T ted mi volala pani...auto je celé ale bohužel jen pře garáži...do garáže se bála zajet
Květen 3, 200916 r No jednou se to stalo...netrefila se a škoda byla docela velká a pohled na odřené auto bylo zoufalé...nikomu nepřeju!!!
Květen 3, 200916 r To je prd...já měl celej bok ale nemohl za to...Zdenka Ti to neřikala??? Bylo to 4 roky zpátky...a udělala to ona.
Květen 3, 200916 r CMF: čauky!!! je možny že jsem potkal Tvého ex jak byl loni na škodahome? Mel by byt v Bangladezi nebo jak se to pise ale vzhledem k tomu kolik toho nakeca je mozny ze jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.