Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Rosťa19: Na tužkáče byly Olympusy C-720 a jejich U a UZ evoluce... Máš pravdu Spidi. Jinak tě zdravím kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdarec Laďo a Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já si myslim že by si s mým mladym vyhráli...taky mám stejnyho raubíře jako Ty. Do Hradce máme v plánu jet s Alkou do Zoo tak se určitě domluvíme. A jako bunus jim přidáme na lumpárny i tohoho dvouletýho od Alky aby se něčemu přiučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Kuk Čaues P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj Rosťo i ostatní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj kluci...právě jsem před chvíli půjčil auto manželce...doufám že to čekání až dorazi domů přežiju ve zdravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jinak bys jí ho přece nepučil takže musíš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Díky Bohu...auto i s nákladem už je doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Vydž Prťka vydrž !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak vidíš Já se jdu teď projít s Danem na Rohlenku a pak se tu zase vokážu. Zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak vecere uz je v troube a zas muzu na chvili na net Romane, auto je cele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 P.T ted mi volala pani...auto je celé ale bohužel jen pře garáži...do garáže se bála zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To znam Ale zas lepsi nnez kdyby se nebala a netrefila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No jednou se to stalo...netrefila se a škoda byla docela velká a pohled na odřené auto bylo zoufalé...nikomu nepřeju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Taky to znám z vlastní zkušenosti... nedávo kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To je prd...já měl celej bok ale nemohl za to...Zdenka Ti to neřikala??? Bylo to 4 roky zpátky...a udělala to ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Nene. Nechlubila se. Ale to se stane. Lepší odřený než ukradený ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To jo.Jasně no ale nasere to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já byl taky pěkně nasr... to je pravda ale co naděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jsou horší věci.Souhlas.Co dnes? Sediš doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jj. Včera jsme se vrátili z J.Čech a momentálně relax a pak hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 CMF: čauky!!! je možny že jsem potkal Tvého ex jak byl loni na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 CMF: čauky!!! je možny že jsem potkal Tvého ex jak byl loni na škodahome? Mel by byt v Bangladezi nebo jak se to pise ale vzhledem k tomu kolik toho nakeca je mozny ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.