Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tak tak a já ještě hraju pro lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jó tak na ty časy si ještě taky párkrát vzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 taky jsi hrál na diskoškách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 práce je fáááájn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 bobe tak to moc nepřeháněj...jo bez práce nejsou euráče:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 taky jsi hrál na diskoškách? Asi nějak 87-92 ale to už je dávno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 HB tak to je mazec...to jsi kolega..akorát tenkrát jsi si ještě pouštěl desky:) a v té době jsem ještě tahal skoro kačera nebo kačenku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 práce je fáááájn No hlavně ten pocit !!! Není důležitý vyhrát ale zúčastnit se, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 HB tak to je mazec...to jsi kolega..akorát tenkrát jsi si ještě pouštěl desky:)a v té době jsem ještě tahal skoro kačera nebo kačenku? Tak desek bych ještě někde menší hromádku našel i s kazetama a když jsem končil tak už i z CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 hmm a dokonce tyhle 90. léta jsou dle mého nejlepší hudební léta...to co tenkrát frčelo se hraje dodnes...a já jsem celkem ulítlý na devadesátkách..máš schovaná ta CD?třeba bych od tebe nějaká odkoupil..je celkem problém v dnešní době něco pořádného z těchto let sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Tak určitě bych něco ještě našel. CD se nezkazí jenom je občas někdo zapomene vrátit Editováno: 17. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 hmm tak já jsem na tohle pes a cd nepůjčuji...čeče asi budu muset někdy zavítat teda do brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Buď a nebo to co mám tak můžu vzít do kufru a na nějakej srázek nebo weelet kam pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 hmm to není špatný nápad...nechystáš se na Chabry? já mám jen trochu problém s tím, že hraju každý pátek i sobotu tak mi to tak vychází většinou i na chabry..nebo do práglu nejezdíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Přes Prahu jezdím když jedu do Turnova nebo na akce tam nahoru. A na jarní SkodaHome asi pojedu taky páč na podzim tam bylo dobře až na tu zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 já si žádnou zimu na podzim nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 hmm já tam byl 2007 myslím...nějak loni nebyl čas...jak často jezdíš do turnova?já jsem přes týden pravidelně v práglu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 To já jo ale jenom ze začátku Potom co začal kolovat ten rybízovej juice tak začlo být nějaký teplo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 hmm já tam byl 2007 myslím...nějak loni nebyl čas...jak často jezdíš do turnova?já jsem přes týden pravidelně v práglu.. Pravidelně ne, to je jak kdy a jak za kým !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 To já jo ale jenom ze začátku Potom co začal kolovat ten rybízovej juice tak začlo být nějaký teplo !!! ono toho bylo mooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Moc né - jenom o trochu víc ale stálo zato !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ahoj chlapáci.Tak hory dnes byli jedničkovy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Aby ještě nebyli !!! A koukám že píšeš takže ruky nezlomený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ahoj chlapáci.Tak hory dnes byli jedničkovy! jak to je se sněhem?? Kde jsi byl?? já se na hory ještě nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Byli jsme v Mladých Bukách a byli hodně dobré sněhové podminky.Sjezdovky suprově upraveny,málo lidi(relativně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.