Leden 17, 200916 r HB tak to je mazec...to jsi kolega..akorát tenkrát jsi si ještě pouštěl desky:) a v té době jsem ještě tahal skoro kačera nebo kačenku?
Leden 17, 200916 r Autor práce je fáááájn No hlavně ten pocit !!! Není důležitý vyhrát ale zúčastnit se, že
Leden 17, 200916 r Autor HB tak to je mazec...to jsi kolega..akorát tenkrát jsi si ještě pouštěl desky:)a v té době jsem ještě tahal skoro kačera nebo kačenku? Tak desek bych ještě někde menší hromádku našel i s kazetama a když jsem končil tak už i z CD.
Leden 17, 200916 r hmm a dokonce tyhle 90. léta jsou dle mého nejlepší hudební léta...to co tenkrát frčelo se hraje dodnes...a já jsem celkem ulítlý na devadesátkách..máš schovaná ta CD?třeba bych od tebe nějaká odkoupil..je celkem problém v dnešní době něco pořádného z těchto let sehnat...
Leden 17, 200916 r Autor Tak určitě bych něco ještě našel. CD se nezkazí jenom je občas někdo zapomene vrátit Upraveno Leden 17, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 17, 200916 r hmm tak já jsem na tohle pes a cd nepůjčuji...čeče asi budu muset někdy zavítat teda do brna
Leden 17, 200916 r Autor Buď a nebo to co mám tak můžu vzít do kufru a na nějakej srázek nebo weelet kam pojedu.
Leden 17, 200916 r hmm to není špatný nápad...nechystáš se na Chabry? já mám jen trochu problém s tím, že hraju každý pátek i sobotu tak mi to tak vychází většinou i na chabry..nebo do práglu nejezdíš??
Leden 17, 200916 r Autor Přes Prahu jezdím když jedu do Turnova nebo na akce tam nahoru. A na jarní SkodaHome asi pojedu taky páč na podzim tam bylo dobře až na tu zimu.
Leden 17, 200916 r hmm já tam byl 2007 myslím...nějak loni nebyl čas...jak často jezdíš do turnova?já jsem přes týden pravidelně v práglu..
Leden 17, 200916 r Autor To já jo ale jenom ze začátku Potom co začal kolovat ten rybízovej juice tak začlo být nějaký teplo !!!
Leden 17, 200916 r Autor hmm já tam byl 2007 myslím...nějak loni nebyl čas...jak často jezdíš do turnova?já jsem přes týden pravidelně v práglu.. Pravidelně ne, to je jak kdy a jak za kým !!!
Leden 17, 200916 r To já jo ale jenom ze začátku Potom co začal kolovat ten rybízovej juice tak začlo být nějaký teplo !!! ono toho bylo mooooc
Leden 17, 200916 r Ahoj chlapáci.Tak hory dnes byli jedničkovy! jak to je se sněhem?? Kde jsi byl?? já se na hory ještě nedostal
Leden 17, 200916 r Byli jsme v Mladých Bukách a byli hodně dobré sněhové podminky.Sjezdovky suprově upraveny,málo lidi(relativně)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.