Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Evers: tos teda zjistil brzy že je ponděli bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak tak odd ctvrtka jsem se nezžastavil a ve stredu mam na kolejich v liberci uz slavit narozky 3 kamosu..... nevim nevim ty jo,ty středy na těch kolejích jsou nějaký divoký.Já byl minulej týden ve středu v jednom klubu u kolejí tady v Praze a byla to bombice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdarec kamarádi Zdarec Jiří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane to nebylo jako aaaa ono je zase pondeli .... aleee spis jako do prdele s pondelkama... si lidi ovikendu navymejslej pitchovin... a pak to tady v pondeli rozlouskavam .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Evers: jasně.Neodbihej od tématu...přijedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Co Rostíku , už drží na autě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane vyber si topic ve kterym to budem resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 napiš mi SZ mobil a dáme to dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdarec Jiří. Zdarec, tak jsem včera dorazil až večer,bo jsem dřív nemohl sednout za volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Co Rostíku , už drží na autě ?? Ještě neee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdarec,tak jsem včera dorazil až večer,bo jsem dřív nemohl sednout za volant Ste pařili fest co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mas to tam , trochu se mi to mlati ze zkouskou ale tak snad to nejak porychtujeme, zeny nechat doma bo jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ste pařili fest co ? no jo,trochu jsem si rozhádal sousedy,ale stálo to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čus lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čus lidi.... zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ty jo,ty středy na těch kolejích jsou nějaký divoký.Já byl minulej týden ve středu v jednom klubu u kolejí tady v Praze a byla to bombice presne ale vis jak ... nic nenadelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 presne ale vis jak ... nic nenadelas to jo,přece to tam nenecháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jirka3.zdár..jak se vede...?kua tady je hnusně a zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čus lidi.... tschus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 he...jdu na obídek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to jo,přece to tam nenecháš presne -takovej HRICH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 he...jdu na obídek.... taky bych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čus lidi.... Zdar Najmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jirka3.zdár..jak se vede...?kua tady je hnusně a zima... v Praze to stojí taky za h....,ale víkend byl lexusní...jsem byl rád že jsem byl ve stínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To máte všichni dovolenou ?? Takhle naflakana hospoda dlouho v poledne nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.