Květen 4, 200916 r tak tak odd ctvrtka jsem se nezžastavil a ve stredu mam na kolejich v liberci uz slavit narozky 3 kamosu..... nevim nevim ty jo,ty středy na těch kolejích jsou nějaký divoký.Já byl minulej týden ve středu v jednom klubu u kolejí tady v Praze a byla to bombice
Květen 4, 200916 r Romane to nebylo jako aaaa ono je zase pondeli .... aleee spis jako do prdele s pondelkama... si lidi ovikendu navymejslej pitchovin... a pak to tady v pondeli rozlouskavam .)
Květen 4, 200916 r Zdarec Jiří. Zdarec, tak jsem včera dorazil až večer,bo jsem dřív nemohl sednout za volant
Květen 4, 200916 r Zdarec,tak jsem včera dorazil až večer,bo jsem dřív nemohl sednout za volant Ste pařili fest co ?
Květen 4, 200916 r Mas to tam , trochu se mi to mlati ze zkouskou ale tak snad to nejak porychtujeme, zeny nechat doma bo jak ??
Květen 4, 200916 r ty jo,ty středy na těch kolejích jsou nějaký divoký.Já byl minulej týden ve středu v jednom klubu u kolejí tady v Praze a byla to bombice presne ale vis jak ... nic nenadelas
Květen 4, 200916 r jirka3.zdár..jak se vede...?kua tady je hnusně a zima... v Praze to stojí taky za h....,ale víkend byl lexusní...jsem byl rád že jsem byl ve stínu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.