Květen 4, 200916 r To máte všichni dovolenou ?? Takhle naflakana hospoda dlouho v poledne nebyla ¨a já mizím na obídek
Květen 4, 200916 r to víš, já dělám v neděli a ve svátkách , dnes jsem už zmáknul stavby v Tyníšti, Jaroměři a Náchodě a ve 14.00 bude porada
Květen 4, 200916 r p.s. taky jsem si spálil lebedu, nějak mi chybí vlasy a od tý doby co na mě moje kadeřnice bere strojek na trojku si asi budu muset dávat pozor
Květen 4, 200916 r A ted pozor...hlášení rozhlasu!!! Rosta,Jarda,Najmis,Miles a P.T včetně Evers: porada ve vesničce u Hradce Králové se uskuteční 10 května 2009 od cca 17 hodin.Bude se podávat grilované masičko a jako hlavní host bude P.T s přítelkyni.Konec hlášení!
Květen 4, 200916 r spíš se mě nechce sekat mokrou trávu, na sušení už nedochází, zvířectvo je zrušeno
Květen 4, 200916 r Jardo: jestli nebudu muset do Olomouce tak se domluvíme.Jinak navečer. Zitra jsem v Harrachově a středa je otevřená.
Květen 4, 200916 r A ted pozor...hlášení rozhlasu!!!Rosta,Jarda,Najmis,Miles a P.T včetně Evers: porada ve vesničce u Hradce Králové se uskuteční 10 května 2009 od cca 17 hodin.Bude se podávat grilované masičko a jako hlavní host bude P.T s přítelkyni.Konec hlášení! To asi neklapne.
Květen 4, 200916 r Romane, zavolám, Rosťo, copak, nemáš KVOP? no za chvilku vyrážím do města já, potřebuju pojistku a ubytovat rodiče
Květen 4, 200916 r spíš se mě nechce sekat mokrou trávu, na sušení už nedochází, zvířectvo je zrušeno Všechno ste snědli viď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.