jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 presne -takovej HRICH přesně pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já makám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To máte všichni dovolenou ?? Takhle naflakana hospoda dlouho v poledne nebyla ¨a já mizím na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dobrou chuť kdo ještě nejedl. Já měl segedín s osmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jirko nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak byl smaženej sýr a bramburky....mnam. zdár Rosta19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ahoj kluci, nějak se tady zatahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 letim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čau jardo...takhle při pondělku se flákáš na netu jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ahoj kluci, nějak se tady zatahuje Tady Jardo chčije od rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to víš, já dělám v neděli a ve svátkách , dnes jsem už zmáknul stavby v Tyníšti, Jaroměři a Náchodě a ve 14.00 bude porada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 p.s. taky jsem si spálil lebedu, nějak mi chybí vlasy a od tý doby co na mě moje kadeřnice bere strojek na trojku si asi budu muset dávat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Rosťo, já bych potřeboval deštivo od zítra, až posekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 V HK bude za chvilku lejt jako z konve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Rosťo, já bych potřeboval deštivo od zítra, až posekám Nechce se ti sušit jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A ted pozor...hlášení rozhlasu!!! Rosta,Jarda,Najmis,Miles a P.T včetně Evers: porada ve vesničce u Hradce Králové se uskuteční 10 května 2009 od cca 17 hodin.Bude se podávat grilované masičko a jako hlavní host bude P.T s přítelkyni.Konec hlášení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 spíš se mě nechce sekat mokrou trávu, na sušení už nedochází, zvířectvo je zrušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane ve středu ti přivezu vzorkové grilovací masíško, tak se připrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jardo: v neděli s Tebou počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane:ahááá...že by grilovačka...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jasný, díky za pozvání, mělo by to dopadnout, to maso ti přivezu už středu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jardo: jestli nebudu muset do Olomouce tak se domluvíme.Jinak navečer. Zitra jsem v Harrachově a středa je otevřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A ted pozor...hlášení rozhlasu!!!Rosta,Jarda,Najmis,Miles a P.T včetně Evers: porada ve vesničce u Hradce Králové se uskuteční 10 května 2009 od cca 17 hodin.Bude se podávat grilované masičko a jako hlavní host bude P.T s přítelkyni.Konec hlášení! To asi neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane, zavolám, Rosťo, copak, nemáš KVOP? no za chvilku vyrážím do města já, potřebuju pojistku a ubytovat rodiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 spíš se mě nechce sekat mokrou trávu, na sušení už nedochází, zvířectvo je zrušeno Všechno ste snědli viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.