Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To zas bude řevů...až nas tady Rosta bonzne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane takhle na večír v nedělu joo... tak to nevim jestli klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) @Rosťa to víš, tuhá zima a taky ekonomická krize Editováno: 4. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To jo Jardo a dá se to bez práce koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pěkně jsem se nadlábnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Cos měl dobrého Jiřiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Cos měl dobrého Jiřiku? Guláš z krůtího masíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pán je gurmán!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pán je gurmán!!! rád se dobře najím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A co Báwo? Pořád jsi z něj nadšený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A co Báwo? Pořád jsi z něj nadšený? no jo,pořád si ho užívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Chtěl bych někdy porovnat mou OII s tim Tvým Bawem.Zrychlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Chtěl bych někdy porovnat mou OII s tim Tvým Bawem.Zrychlení. na rozjezd jsem bez šance,brambora má 1330 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 OIRS v modrý race.....chcete vidět...??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1143985 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mysliš? Nevím nevím...to by mě právě docela zajimalo jak by to vypadalo třeba na tom rozjezdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mysliš? Nevím nevím...to by mě právě docela zajimalo jak by to vypadalo třeba na tom rozjezdu... na rozjezdech to vážně není nic moc,spíš docela pěkně tahá ve vyšších rychlostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Vlastně to nemá turbo vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Vlastně to nemá turbo vid? nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jasně! Ale to Báwo co má TomV jsem viděl na vlastní oči a je fakt moc pěkny. libí se mi kompaktní auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jasně! Ale to Báwo co má TomV jsem viděl na vlastní oči a je fakt moc pěkny. libí se mi kompaktní auta. mě se taky moc líbí.S Tomem se lišíme akorát v kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mužeš sem dát svoje kola Jiřiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mužeš sem dát svoje kola Jiřiku? fotky mám v jiným počítači.Už jsem je sem jednou dával.Vzal jsem origo BMW,17-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jiřiku: mrkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1144035 užitečny informace ohledně policejnich Passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Koukám po nich pořád,ale ještě jsem žádnýho nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ne??? To já každou chviličku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.