jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 fakt ne.Musim to zaklepat.Asi mam stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jakmile vyjedu na dálnici na D11 tak během 20 minut ho potkávám bud v mém nebo opačném směru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jakmile vyjedu na dálnici na D11 tak během 20 minut ho potkávám bud v mém nebo opačném směru. tak to je dobře přitahuješ.Já nedávno mazal po Hradecký a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja je potkal nekolikrat na D1, pak taky Olomouc-Hranice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ale jednou mě nasrali...spěchal jsem s otcem na Ruzyn a musel jsem to zbrzdit z 200 na 140...a po 5 minutách jsem zjistil že i přesto že to je R36 tak v tom nejsou dopraváci.To jsem byl pěkně vytočenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nazdár klucí, co je tady nového??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ale jednou mě nasrali...spěchal jsem s otcem na Ruzyn a musel jsem to zbrzdit z 200 na 140...a po 5 minutách jsem zjistil že i přesto že to je R36 tak v tom nejsou dopraváci.To jsem byl pěkně vytočenej... taky jsem takhle jednou brzdil (jen ne z 200 , to mi to nejede) - jakmile vidím SPZ níž než světla - a přesně jak píšeš, chyběly tomu tmavé folie a byl to "civil" R36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdarec po práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdarec, já se akorát parádně navečeřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Taky taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dobrej večír kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdravit podruhé Tě Ladiku nehodlám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hoj vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hello chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Milo: neschovávej se!!! Vidim Tě.Co děláš v neděli 10.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Čus Romčo, asi jsem morava, nebo Praha dle okolností, v pondělí mám zkoušku z psychologie takže please žádný srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Přijede ke mě P.T tak jsem myslel že by ses taky stavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Rád bych, ale pokud nebudu na moravě montovat satelitní anténu svým rodičům, tak se budu učit jako pes neboť jsem dutej jak bambus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdravit podruhé Tě Ladiku nehodlám To bych ani nechtěl takovou hráběcí vymoženost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Brej večír..... ryhlej prulet,,mam toho festa vubec nestiham .... Chvalim fotky z Myta,,hrozne me stve,ze jsem nebyl ,ale bohuzel nevyslo vse jak jsem predpokladal .... tak snad klapnou Doksy ,,do Malenovic se uz nemuzu dockat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj Jero.Škoda žes tam nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pracicka,kterou jsem si naplanoval na vcasnou rani hodinu nakonec trvala dele nez jsem predpokladal a misto odjezdu na sraz kolem 13:00 jsem jel domu akorat na televizni noviny : ( . Jedes Doksy Romane?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nejedu,nejedu Jero.Nemužu být všude-to fakt nejde.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jasny , no neni mozny ,ze se nekde uz konecne nestretnem ..., Musim ted mizet tak se zatim mej a at se daři čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak to se potkáme i v Doksech Jero Třeba si to Roman ještě rozmyslí a pojede taky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.