Květen 4, 200916 r Jakmile vyjedu na dálnici na D11 tak během 20 minut ho potkávám bud v mém nebo opačném směru.
Květen 4, 200916 r Jakmile vyjedu na dálnici na D11 tak během 20 minut ho potkávám bud v mém nebo opačném směru. tak to je dobře přitahuješ.Já nedávno mazal po Hradecký a nic
Květen 4, 200916 r Ale jednou mě nasrali...spěchal jsem s otcem na Ruzyn a musel jsem to zbrzdit z 200 na 140...a po 5 minutách jsem zjistil že i přesto že to je R36 tak v tom nejsou dopraváci.To jsem byl pěkně vytočenej...
Květen 4, 200916 r Ale jednou mě nasrali...spěchal jsem s otcem na Ruzyn a musel jsem to zbrzdit z 200 na 140...a po 5 minutách jsem zjistil že i přesto že to je R36 tak v tom nejsou dopraváci.To jsem byl pěkně vytočenej... taky jsem takhle jednou brzdil (jen ne z 200 , to mi to nejede) - jakmile vidím SPZ níž než světla - a přesně jak píšeš, chyběly tomu tmavé folie a byl to "civil" R36
Květen 4, 200916 r Čus Romčo, asi jsem morava, nebo Praha dle okolností, v pondělí mám zkoušku z psychologie takže please žádný srazy
Květen 4, 200916 r Rád bych, ale pokud nebudu na moravě montovat satelitní anténu svým rodičům, tak se budu učit jako pes neboť jsem dutej jak bambus...
Květen 4, 200916 r Autor Zdravit podruhé Tě Ladiku nehodlám To bych ani nechtěl takovou hráběcí vymoženost
Květen 4, 200916 r Brej večír..... ryhlej prulet,,mam toho festa vubec nestiham .... Chvalim fotky z Myta,,hrozne me stve,ze jsem nebyl ,ale bohuzel nevyslo vse jak jsem predpokladal .... tak snad klapnou Doksy ,,do Malenovic se uz nemuzu dockat )
Květen 4, 200916 r Pracicka,kterou jsem si naplanoval na vcasnou rani hodinu nakonec trvala dele nez jsem predpokladal a misto odjezdu na sraz kolem 13:00 jsem jel domu akorat na televizni noviny : ( . Jedes Doksy Romane?..
Květen 4, 200916 r Jasny , no neni mozny ,ze se nekde uz konecne nestretnem ..., Musim ted mizet tak se zatim mej a at se daři čauky
Květen 4, 200916 r Autor Tak to se potkáme i v Doksech Jero Třeba si to Roman ještě rozmyslí a pojede taky !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.