jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 kdy jsou Doksy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Koukni se dolů !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Když se to nedá Ladiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Když se to nedá Ladiku... SkodaHome jedeš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tam ano.Uvažuju o pátku že bych tam přespal ale nevím...nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tam ano.Uvažuju o pátku že bych tam přespal ale nevím...nevím... Tak to my tam jedeme taky už od pátku . Já i s kamarádkou a našima klukama tak vem i děcka ať je veselej. Zamluv si tam taky chatku na dva dny jako my !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Fakt jo? No mě drží misto Robert neboli Superfatty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jirko: HF to má v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čus všichni hospodský sedící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj Stando.Jak je? Co si dáš u nás? Já piju kávičku a jdu spát.Jsem hotovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jirko: HF to má v podpisu. no jo,už to vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak to my tam jedeme taky už od pátku . Já i s kamarádkou a našima klukama tak vem i děcka ať je veselej. Zamluv si tam taky chatku na dva dny jako my !!! ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 čau Romane, dám si taky jednu a půjdu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Fakt jo? No mě drží misto Robert neboli Superfatty. Takže rovnou k Robertovi na bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink se můžeš vyspat v báwu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Roberta mám rád.Je to kolega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink Tebe určitě jo ale u mě to nehrozí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 se můžeš vyspat v báwu otevřu kufr a nohy hodím ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Roberta mám rád.Je to kolega. Ale jeho bar byl hódně náročnej - a proto jsme tam jeli už od pátku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tebe určitě jo ale u mě to nehrozí !!! nebo tam dojedu MHDéčkem a zpátky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Toho se právě bojim Hrábě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 otevřu kufr a nohy hodím ven Přece nebudeš spát jako Frenkie ve Vyskeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nebo tam dojedu MHDéčkem a zpátky taky Má báwo a jezdí sockou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hrábě: Tys tam minule taky byl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Toho se právě bojim Hrábě... Není nad umění včas odejít abys nevyhrál !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.