Květen 4, 200916 r Autor Tam ano.Uvažuju o pátku že bych tam přespal ale nevím...nevím... Tak to my tam jedeme taky už od pátku . Já i s kamarádkou a našima klukama tak vem i děcka ať je veselej. Zamluv si tam taky chatku na dva dny jako my !!!
Květen 4, 200916 r Tak to my tam jedeme taky už od pátku . Já i s kamarádkou a našima klukama tak vem i děcka ať je veselej. Zamluv si tam taky chatku na dva dny jako my !!! ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink
Květen 4, 200916 r Autor Fakt jo? No mě drží misto Robert neboli Superfatty. Takže rovnou k Robertovi na bar
Květen 4, 200916 r ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink se můžeš vyspat v báwu
Květen 4, 200916 r Autor ty vole,600 za chatku pro jednoho,to mě vyjdou levnějc SOS drink Tebe určitě jo ale u mě to nehrozí !!!
Květen 4, 200916 r Autor Roberta mám rád.Je to kolega. Ale jeho bar byl hódně náročnej - a proto jsme tam jeli už od pátku !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.