Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Jo ale žádnej problém. Šlo to vyčistit. Citovat
Jero Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Tak to se potkáme i v Doksech Jero Třeba si to Roman ještě rozmyslí a pojede taky !!! Uz,aby mi konecne nejakej sraz vysel ... Doksy musej klapnout.., ----------------------------------------------------------------------------- Zdravím všechny ... Citovat
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 http://www.autosibrina.cz/ Dobrý. Sibřina, tam jsme jezdili nakupovat do karavanshopu Citovat
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 jj, na konci Květnice, měli tam obchod u sebe doma teď kolega kupoval ledničku v jejich kamenném obchodě (pod Klíčovem), doma to už zrušili, tam mají jen e-shop, na T4-ce od nich bylo dost věcí - vařič, lednice, roleta-markýza, klíny a pár dalších blbostí... Citovat
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Tak za chvilku mažu domu. Nějak mě to nebaví. Citovat
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 to mě taky, ale co nadělám, pár věcí potřebuju ještě dotáhnout a pokračovat budu večer doma Citovat
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Rosťo já taky. Jar da:pokud můžeš dělat věci doma, tak to taky není špatný Citovat
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 kluci co říkáte na toto?? http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3811 lze tomu důvěřovat, když je to z Číny nebo bude lepší to vzít z vrakáče??? Citovat
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 ak dnes mám za sebou 300km v práci a mám toho plny zuby... Citovat
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Sibřina, tam jsme jezdili nakupovat do karavanshopu Karavanshop je v Květnici,asi 4 baráky od nás Citovat
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 jo v takový zatáčce, dál od silnice, všude spousta nových domů Citovat
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 jo v takový zatáčce, dál od silnice, všude spousta nových domů jojo,rohový dům na křiovatce,na pravé straně směrem od Sibřiny. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.