maros Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Romane,a deckase naucily jezdit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Maros: víš,je to hodně o přístupu učitele ale jsem spokojený.Syn v podstatě po dvou hodinách trénování s učitelem šel už s bráchou a segrou na velkou sjezdovku a docela mu to šlo.Sice poprvé když ho tahala lanovka po 60 metrech se mu rozjeli nohy a musela se lanovka zastavit...ale během pěti minut už byl zpátky a vyjel to až nahoru(samozřejmě pod naším dohledem. Dcera je sportovni antitalent a té to trvá všechno víc času ale taky se snažila ale zůstala na dětské sjezdovce.Zitra to chceme zopakovat.Vyhlídnul jsem tam jednoho dobrého učitele a ke konci dne šel za ním a domluvil se na zitřek.Prostě to do sebe museji dostat..P.S cenově to neni prdel...chtěji cca 280,-Kč na hodinu ale rozhodně nelituju těch peněz které se dávaji na dobrou věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 pekne pekne, a ty nelyžuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Dobrá otázka...já mám rameno v hajzlu a nechci to pokoušet.Ted chodím na rehábka a doufám že mi to tam daji dokupy...to víš...sportem ku zdraví... a půl života sportovat neni žádná prdel. Přikládám fotku opičáka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Maros: víš,je to hodně o přístupu učitele ale jsem spokojený.Syn v podstatě po dvou hodinách trénování s učitelem šel už s bráchou a segrou na velkou sjezdovku a docela mu to šlo.Sice poprvé když ho tahala lanovka po 60 metrech se mu rozjeli nohy a musela se lanovka zastavit...ale během pěti minut už byl zpátky a vyjel to až nahoru(samozřejmě pod naším dohledem.Dcera je sportovni antitalent a té to trvá všechno víc času ale taky se snažila ale zůstala na dětské sjezdovce.Zitra to chceme zopakovat.Vyhlídnul jsem tam jednoho dobrého učitele a ke konci dne šel za ním a domluvil se na zitřek.Prostě to do sebe museji dostat..P.S cenově to neni prdel...chtěji cca 280,-Kč na hodinu ale rozhodně nelituju těch peněz které se dávaji na dobrou věc. Jasan.Kdyz jsi spokojeny ty,deckam se to libi a maji zajem,je to dobre. Ja take planuju caa po 20 letech to zkusit na lyze Romane,co mas s ramenem.Jsi psal ze chodis do fitka,to neva na to rameno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ted už chodím do fitka ale dřiv jsem hrál závodně tenis.Rameno mě bolí při zátěží tzn.že ted maximálně cvičím aerobně a dávám si kolo s břichem.Protože sedím bud v kanceláři nebo v autě tak docela slušně hniju...potřebuju pohyb protože jinak bych se bez něj zbláznil.Snad to rameno daji brzo do pořádku.Ted jsem objednaný na ultrazvuk a když tam něco najdou tak se na mě prej mrkne sám lékář pardubických hokeistu...z protekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Kurňa čověk naklape z hokny, šlajzna jak sviňa a knajpa prázdná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dobré ránko.Nemáš tolik pit...no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dyť víš že hlad je převlečená žízeň Já myslel že jsi byl na lyžích a né v bazéně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ty wole...ani nevíš jak rád bych do tepla...třeba i ten blbej Egypt by se mi hodil! Dnes jedeme opět do Černyho Dolů.Od 12 hodin mám zajištěnou školičku pro děcka.V noci napadlo cca 10 cm nového sněhu-tak to bude paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak do tepla si uděláme výlet zase v úterý. Sice jenom do toho bazénu ale i to stačí. To u nás padal sníh jenom chvilku před půlnocí a nad ránem něco jako rozmočený malý kroupy. Na lyže bych se taky ještě někdy chtěl vydat tak doufám že bude s kým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jak nemáš s kym? Tomu nevěřim! Vždycky se někdo najde kdo by chtěl jet na hory a je tam ted opravdu krásně...nakonec jsem tu včera umístil aktuální fotečky z hor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Co si pamatuju ze škol když jsme jezdili, tak to nemělo chybu to vím. Jenže časy se změnili a zase mění tak třeba se zadaří - aspoň doufám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já si myslim i kdybys jel jenom jakoby na procházku a podejchal ten skvělej vzduch.Včera tam chvilku svítilo sluníčko a bylo fakt nádherně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 zdar delnici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak něco podobnýho mám v plánu na příští weekend. Tak doufám že to vyjde tak jak bych chtěl Ovidius: My už nepracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak něco podobnýho mám v plánu na příští weekend. Tak doufám že to vyjde tak jak bych chtěl Ovidius: My už nepracovat jj dnes jeste ok ale zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak někteří se chlámali včera když jsem šel na noc a já se budu bavit celej příští týden a ještě další pondělí a úterý páč mám VOLNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Nechci dvakrát provokovat ale jdu spát !!! A to jsem si říkal že sem kouknu jenom na chvilku a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Panebože mě je špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 mě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Chlapi dalsi zku*veny podělany rano .... Nemam zenskou ,nemam naladu ,hlava me boli a jsem promrzly .... autak blbne a vcera jsem jen branil znamou a jsem zazalovany ..... Jestli me zavrou nebo dostanu nejakou hezkou pokutu tak se muzu jit past a prsunu se do sekce ostatní .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jero: Taky pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Proste ja nevim co mam delat ...Jsem prilepeny na takovem dně ,, Spidul kurec .,, co se stalo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já su až pod tím dnem. Ale to je fuk, mě už je všechno úplně jedno, kašlu na fšechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.