Leden 17, 200916 r Maros: víš,je to hodně o přístupu učitele ale jsem spokojený.Syn v podstatě po dvou hodinách trénování s učitelem šel už s bráchou a segrou na velkou sjezdovku a docela mu to šlo.Sice poprvé když ho tahala lanovka po 60 metrech se mu rozjeli nohy a musela se lanovka zastavit...ale během pěti minut už byl zpátky a vyjel to až nahoru(samozřejmě pod naším dohledem. Dcera je sportovni antitalent a té to trvá všechno víc času ale taky se snažila ale zůstala na dětské sjezdovce.Zitra to chceme zopakovat.Vyhlídnul jsem tam jednoho dobrého učitele a ke konci dne šel za ním a domluvil se na zitřek.Prostě to do sebe museji dostat..P.S cenově to neni prdel...chtěji cca 280,-Kč na hodinu ale rozhodně nelituju těch peněz které se dávaji na dobrou věc.
Leden 17, 200916 r Dobrá otázka...já mám rameno v hajzlu a nechci to pokoušet.Ted chodím na rehábka a doufám že mi to tam daji dokupy...to víš...sportem ku zdraví... a půl života sportovat neni žádná prdel. Přikládám fotku opičáka...
Leden 17, 200916 r Maros: víš,je to hodně o přístupu učitele ale jsem spokojený.Syn v podstatě po dvou hodinách trénování s učitelem šel už s bráchou a segrou na velkou sjezdovku a docela mu to šlo.Sice poprvé když ho tahala lanovka po 60 metrech se mu rozjeli nohy a musela se lanovka zastavit...ale během pěti minut už byl zpátky a vyjel to až nahoru(samozřejmě pod naším dohledem.Dcera je sportovni antitalent a té to trvá všechno víc času ale taky se snažila ale zůstala na dětské sjezdovce.Zitra to chceme zopakovat.Vyhlídnul jsem tam jednoho dobrého učitele a ke konci dne šel za ním a domluvil se na zitřek.Prostě to do sebe museji dostat..P.S cenově to neni prdel...chtěji cca 280,-Kč na hodinu ale rozhodně nelituju těch peněz které se dávaji na dobrou věc. Jasan.Kdyz jsi spokojeny ty,deckam se to libi a maji zajem,je to dobre. Ja take planuju caa po 20 letech to zkusit na lyze Romane,co mas s ramenem.Jsi psal ze chodis do fitka,to neva na to rameno ?
Leden 17, 200916 r Ted už chodím do fitka ale dřiv jsem hrál závodně tenis.Rameno mě bolí při zátěží tzn.že ted maximálně cvičím aerobně a dávám si kolo s břichem.Protože sedím bud v kanceláři nebo v autě tak docela slušně hniju...potřebuju pohyb protože jinak bych se bez něj zbláznil.Snad to rameno daji brzo do pořádku.Ted jsem objednaný na ultrazvuk a když tam něco najdou tak se na mě prej mrkne sám lékář pardubických hokeistu...z protekce.
Leden 18, 200916 r Autor Dyť víš že hlad je převlečená žízeň Já myslel že jsi byl na lyžích a né v bazéně !!!
Leden 18, 200916 r Ty wole...ani nevíš jak rád bych do tepla...třeba i ten blbej Egypt by se mi hodil! Dnes jedeme opět do Černyho Dolů.Od 12 hodin mám zajištěnou školičku pro děcka.V noci napadlo cca 10 cm nového sněhu-tak to bude paráda.
Leden 18, 200916 r Autor Tak do tepla si uděláme výlet zase v úterý. Sice jenom do toho bazénu ale i to stačí. To u nás padal sníh jenom chvilku před půlnocí a nad ránem něco jako rozmočený malý kroupy. Na lyže bych se taky ještě někdy chtěl vydat tak doufám že bude s kým.
Leden 18, 200916 r Jak nemáš s kym? Tomu nevěřim! Vždycky se někdo najde kdo by chtěl jet na hory a je tam ted opravdu krásně...nakonec jsem tu včera umístil aktuální fotečky z hor.
Leden 18, 200916 r Autor Co si pamatuju ze škol když jsme jezdili, tak to nemělo chybu to vím. Jenže časy se změnili a zase mění tak třeba se zadaří - aspoň doufám !!!
Leden 18, 200916 r Já si myslim i kdybys jel jenom jakoby na procházku a podejchal ten skvělej vzduch.Včera tam chvilku svítilo sluníčko a bylo fakt nádherně.
Leden 18, 200916 r Autor Tak něco podobnýho mám v plánu na příští weekend. Tak doufám že to vyjde tak jak bych chtěl Ovidius: My už nepracovat
Leden 18, 200916 r Tak něco podobnýho mám v plánu na příští weekend. Tak doufám že to vyjde tak jak bych chtěl Ovidius: My už nepracovat jj dnes jeste ok ale zejtra
Leden 18, 200916 r Autor Tak někteří se chlámali včera když jsem šel na noc a já se budu bavit celej příští týden a ještě další pondělí a úterý páč mám VOLNO
Leden 18, 200916 r Autor Nechci dvakrát provokovat ale jdu spát !!! A to jsem si říkal že sem kouknu jenom na chvilku a ...
Leden 18, 200916 r Chlapi dalsi zku*veny podělany rano .... Nemam zenskou ,nemam naladu ,hlava me boli a jsem promrzly .... autak blbne a vcera jsem jen branil znamou a jsem zazalovany ..... Jestli me zavrou nebo dostanu nejakou hezkou pokutu tak se muzu jit past a prsunu se do sekce ostatní ..,
Leden 18, 200916 r Proste ja nevim co mam delat ...Jsem prilepeny na takovem dně ,, Spidul kurec .,, co se stalo ??
Leden 18, 200916 r Já su až pod tím dnem. Ale to je fuk, mě už je všechno úplně jedno, kašlu na fšechno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.