Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No jo Laďo u Romči se paří celej duben a ještě v květnu. Samý narozky. Vím vím, to je jeho hóóódně drahej měsíc . My to máme podobný kolem února ale ani né z poloviny tak náročný jako on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Slavit se musí Laďo. Co by z toho života bylo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ahojda Rosťo, tady Zdeňka.Jsem totálně šokovaná a potěšená.Jak víte, že mám dnes narozky.....jojo, Roman to na mě prásknul...tak vám od srdce děkuju, jste fajn. Budu se těšit někdy příště, až se zese uvidíme. a ještě jednou díky.Zdeňka dobá náhoda,moje mamka má dneska taky narozeniny.....a hádejte jak se jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jirko: nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jirko: nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fakt nekecám,akorát mamča bude starší ročník než tvoje žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Slavit se musí Laďo. Co by z toho života bylo co? To mě povídej !!! Už se těším na následující tři weekendy jak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kdyby jste chtěli, tak můžu mít taky dneska narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Je 1976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Je 1976 to je o 6 let starší než já,mamka je ročník 52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kdyby jste chtěli, tak můžu mít taky dneska narozeniny Ale jenom napůl !!! Uděláš spářku bez dárečků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kdyby jste chtěli, tak můžu mít taky dneska narozeniny A máš Stando ? Jinak to bude na srazíku flaša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ale pro každýho flaška, já chci litrovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ale pro každýho flaška, ... A demižónek se bere taky jako flaška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 pětilitrák jo, větší už je branej za menší soudek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Ale i 25.Litrovej demižon je ze skla a tudíž flaška !!! Pravda, je trochu jináč tvarovaná ale zase se do ní víc vleze Editováno: 5. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto napiš mi na skype... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A pak Ti taky nikdo nemůže nadávat že jsi alkoholik když máš jednu flašku na celej měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ... Budeš brát děcka na SkodaHome Romane ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Aby vám z toho nebylo špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mě né !!! Já se vždy kamarádsky rozdělím A hlavně je větší zábava když je blbě někomu jinýmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 HF: Ládiku ted zrovna jsem se o tom bavil s Rostou jestli brát Boriska s sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ... My jsme dneska s Alkou diskutovali o návštěvě ZOO v Praze nebo něčeho podobnýho po cestě domů v neděli odpoledne. Tak by jsme mohli podniknout něco společně. Ikdyž vím že jsi tam zrovna nedávno byl s děckama. Každopádně my tam kluky bereme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Roman tam nebyl, nakonec to padlo to Zoo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak tím líp Máme celý nedělní odpoledne tak proč jet zrovna dom !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Laďo počítej minimálně 4 hodiny než to projdete, myslím v klídku projdete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.