Květen 5, 200916 r Autor No jo Laďo u Romči se paří celej duben a ještě v květnu. Samý narozky. Vím vím, to je jeho hóóódně drahej měsíc . My to máme podobný kolem února ale ani né z poloviny tak náročný jako on.
Květen 5, 200916 r ahojda Rosťo, tady Zdeňka.Jsem totálně šokovaná a potěšená.Jak víte, že mám dnes narozky.....jojo, Roman to na mě prásknul...tak vám od srdce děkuju, jste fajn. Budu se těšit někdy příště, až se zese uvidíme. a ještě jednou díky.Zdeňka dobá náhoda,moje mamka má dneska taky narozeniny.....a hádejte jak se jmenuje
Květen 5, 200916 r Jirko: nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fakt nekecám,akorát mamča bude starší ročník než tvoje žena
Květen 5, 200916 r Autor Slavit se musí Laďo. Co by z toho života bylo co? To mě povídej !!! Už se těším na následující tři weekendy jak malej
Květen 5, 200916 r Autor kdyby jste chtěli, tak můžu mít taky dneska narozeniny Ale jenom napůl !!! Uděláš spářku bez dárečků
Květen 5, 200916 r kdyby jste chtěli, tak můžu mít taky dneska narozeniny A máš Stando ? Jinak to bude na srazíku flaša.
Květen 5, 200916 r Autor Ale i 25.Litrovej demižon je ze skla a tudíž flaška !!! Pravda, je trochu jináč tvarovaná ale zase se do ní víc vleze Upraveno Květen 5, 200916 r od Hrábě Fernétti
Květen 5, 200916 r Autor A pak Ti taky nikdo nemůže nadávat že jsi alkoholik když máš jednu flašku na celej měsíc
Květen 5, 200916 r Autor Mě né !!! Já se vždy kamarádsky rozdělím A hlavně je větší zábava když je blbě někomu jinýmu
Květen 5, 200916 r Autor ... My jsme dneska s Alkou diskutovali o návštěvě ZOO v Praze nebo něčeho podobnýho po cestě domů v neděli odpoledne. Tak by jsme mohli podniknout něco společně. Ikdyž vím že jsi tam zrovna nedávno byl s děckama. Každopádně my tam kluky bereme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.