Květen 5, 200916 r Rosto: my jsme v tom Zoo byli.To ja pako si to popletl ale fotky z pražského ZOO z roku 2008 máme.Fakt že jo!
Květen 5, 200916 r Autor Laďo počítej minimálně 4 hodiny než to projdete, myslím v klídku projdete. cca 12:00 + cca 4:00 + cca 2:00 a do 19.hodin jsme doma - nejhůř v osm
Květen 5, 200916 r Autor To je mě jasný. Taky můžeme vypadnout už dopoledne. Uvidíme na čem se domluvíme pokud by jste brali děcka a něco spolu podnikli. Ještě jsme zvažovali ten Aquapalace v Čestlicích ale za ty ceny co mají by nás to tam vyšlo pěkně draho a jenom na 3.hoďky
Květen 5, 200916 r Rosto: my jsme v tom Zoo byli.To ja pako si to popletl ale fotky z pražského ZOO z roku 2008 máme.Fakt že jo! Tak to jo. Já myslel jak jsme se domlouvali, že jste pak nejeli.
Květen 5, 200916 r Tenkrát jak jsme se domlouvali že nechám auto u Tebe v práci tak jsme nejeli.Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem prostě kokot.
Květen 5, 200916 r Ale jenom napůl !!! Uděláš spářku bez dárečků tak to by asi nešlo, bez dárečků nic nebude
Květen 5, 200916 r A máš Stando ? Jinak to bude na srazíku flaša. zatím nic, jen bych si je udělal, možná malinko dopředu, e bych je oslavil ale pro každýho flaška, já chci litrovku Ty kráso, doufám, že Vás nebude hodně
Květen 5, 200916 r Autor ...Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem... Už nejsme taky nejmladší tak můžeme zapomínat, né !!!
Květen 5, 200916 r Autor tak to by asi nešlo, bez dárečků nic nebude My jsme sami o sobě pěkní dárečci tak to stačí, né
Květen 5, 200916 r Tenkrát jak jsme se domlouvali že nechám auto u Tebe v práci tak jsme nejeli.Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem prostě kokot. Tak já taky zapomínám čeče. Ale ta ZOO mě stála vždycky hodně sil.
Květen 5, 200916 r zatím nic, jen bych si je udělal, možná malinko dopředu, e bych je oslavilTy kráso, doufám, že Vás nebude hodně Kolik dopředu 3 měsíce ? Tak se bonzni ne ?
Květen 5, 200916 r Ty woe to je za chvilku čeče. Bude srazík a doprava sockou ? Abychom mohli zapařit.
Květen 5, 200916 r Ty woe to je za chvilku čeče. Bude srazík a doprava sockou ? Abychom mohli zapařit. já nevím, půjdu na Chabry v sobotu do práce, jedině odpoledne a večer, ale nic neslibuji
Květen 5, 200916 r Autor Ale Ty nemusíš - stačí když poručíš, zaplatíš a my to zapijeme za Tebe Upraveno Květen 5, 200916 r od Hrábě Fernétti
Květen 5, 200916 r Ale Ty nemusíš - stačí když poručíš, zaplatíš a my to zapijeme za Tebe žádný takový, to by Vám bez oslavence nechutnalo
Květen 5, 200916 r Autor Romane ty máš dvě Skype adresy ? Ještě jsem našel jednu. Mě tam najdete taky ale mám jenom jednu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.