Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: my jsme v tom Zoo byli.To ja pako si to popletl ale fotky z pražského ZOO z roku 2008 máme.Fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Laďo počítej minimálně 4 hodiny než to projdete, myslím v klídku projdete. cca 12:00 + cca 4:00 + cca 2:00 a do 19.hodin jsme doma - nejhůř v osm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tam je to fakt na celej den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je mě jasný. Taky můžeme vypadnout už dopoledne. Uvidíme na čem se domluvíme pokud by jste brali děcka a něco spolu podnikli. Ještě jsme zvažovali ten Aquapalace v Čestlicích ale za ty ceny co mají by nás to tam vyšlo pěkně draho a jenom na 3.hoďky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: my jsme v tom Zoo byli.To ja pako si to popletl ale fotky z pražského ZOO z roku 2008 máme.Fakt že jo! Tak to jo. Já myslel jak jsme se domlouvali, že jste pak nejeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tenkrát jak jsme se domlouvali že nechám auto u Tebe v práci tak jsme nejeli.Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem prostě kokot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ale jenom napůl !!! Uděláš spářku bez dárečků tak to by asi nešlo, bez dárečků nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A máš Stando ? Jinak to bude na srazíku flaša. zatím nic, jen bych si je udělal, možná malinko dopředu, e bych je oslavil ale pro každýho flaška, já chci litrovku Ty kráso, doufám, že Vás nebude hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ...Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem... Už nejsme taky nejmladší tak můžeme zapomínat, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak to by asi nešlo, bez dárečků nic nebude My jsme sami o sobě pěkní dárečci tak to stačí, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak to bude velmi veselo, škoda, že musím v sobotu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No jo no...1974 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tenkrát jak jsme se domlouvali že nechám auto u Tebe v práci tak jsme nejeli.Ale předtím jsme tam byli a já to uplně zapomněl.Jsem prostě kokot. Tak já taky zapomínám čeče. Ale ta ZOO mě stála vždycky hodně sil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zatím nic, jen bych si je udělal, možná malinko dopředu, e bych je oslavilTy kráso, doufám, že Vás nebude hodně Kolik dopředu 3 měsíce ? Tak se bonzni ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No jo no...1974 To já můžu ještě o dva víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Kolik dopředu 3 měsíce ? Tak se bonzni ne ? měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To já můžu ještě o dva víc a já ještě o 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ty woe to je za chvilku čeče. Bude srazík a doprava sockou ? Abychom mohli zapařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ty woe to je za chvilku čeče. Bude srazík a doprava sockou ? Abychom mohli zapařit. já nevím, půjdu na Chabry v sobotu do práce, jedině odpoledne a večer, ale nic neslibuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Ale Ty nemusíš - stačí když poručíš, zaplatíš a my to zapijeme za Tebe Editováno: 5. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Romane ty máš dvě Skype adresy ? Ještě jsem našel jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ano Rosto.To bude tim-ted jsi na to přišel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ale Ty nemusíš - stačí když poručíš, zaplatíš a my to zapijeme za Tebe žádný takový, to by Vám bez oslavence nechutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Romane ty máš dvě Skype adresy ? Ještě jsem našel jednu. Mě tam najdete taky ale mám jenom jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 odcházím do lovišť čau zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.