Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Evers: Ale já jsem přece nepsal, že nemám žádný zaměstnání, jen že nechodím do práce, to je trochu rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To sice jo ale tak stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Stejně co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Stejně tu pobuřeješ pracující lid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dobře, už mlčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdravíčko všem ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Jero. Spidi nemlč,jen povídej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 zdar a sílu najdeš v pívu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Spammer Standa Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jakej spamer??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nebudou makat a nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romariooo: chodím do zaměstnání, v práci(makání) se to zvrhne tak 2-3x za měsíc pouze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jojo...u mě se to zvtává častěji...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ty kouzelníku , Sdar a sílu sem tu videl minimalně 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Kuci: já to asi zitra v práci zabalil a vezmu dovolenou.Co vy? Makáte nebo si uděláte prodlouženej víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ty kouzelníku , Sdar a sílu sem tu videl minimalně 3x jj, blbnul net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Kuci: já to asi zitra v práci zabalil a vezmu dovolenou.Co vy? Makáte nebo si uděláte prodlouženej víkend? já musím do práce, ale jen v pátek dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zitra nebo v pátek? Vždyt je v pátek bláznu svátek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 zítra je to jasný a v pátek taky¨ to víš, řidič těžkej život má a nemocnice nepočkají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Jero... Spiďul tebe už jsem tu nevidel ani nepamatuju ... jinač čau chapi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 čau Jery taky jsi tu dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To je fakt,,semtam sem nachvili vlitnu a mizim ... Nj,je toho moc:) Jak se daří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 u mě celkem fajn, práce je dost a doufám, že bude furt co u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Spiďul tebe už jsem tu nevidel ani nepamatuju ... No to víš, po zhruba měsíci je venku hnusně a zima, tak jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.