Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 teda, to jsou dneska tady návštevy ztracený kluci se vracejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Stando... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 čus Lubo jak je u moře??? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Čéče u moře momentálně nejsem, ale jel bych zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a kde se teď flákáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 U noťasu v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to by se mi taky líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No tak neváhej a jdi do toho... A co jináč ? Co holky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 já bych rád, ale jsem ještě v práci jináč dobrý, práce mraky a to je dobře holky dobrý, všude jich je mraky a já mám doma jednu doma a na jiný není čas co u tebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak to máš dobrý... Já to tak všelijak šolichám... všeobecně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak to taky není špatný,ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak to je fajn jdu domu, třeba se tu večer potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A to já furt datluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) u mě celkem fajn, práce je dost a doufám, že bude furtco u tebe?? Tak to ma byt ... U me taky,prace nad hlavu,ale nestezuju si . Stiham co potrebuju a volneho casu na jine veci je taky celkem dost ... Akorat jsem chtel stihnout nejaky sraziky a zatim todle nejak nevychazi ,,tak snad klapnou Doksy... Spidi - jj venku bylo paradne a akorat na dnesek jsme byli domluveni jit fotit ) a nic z tho no ... V sobotu prijede znamy z prahy s MB AMG a jedem neco spachat tak snad se pocasi umoudri .) Editováno: 6. Květen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdar. Spidi pěknej avatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 http://www.super.cz/vtipky/15020-bezvadny-tanec.html ted jsem dokoukal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) ... Editováno: 6. Květen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Jero.Tak co? Kdy přijedeš do Chabru? Kterej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nikde nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Janči: zdar a sílu.Jsem zde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Janči: zdar a sílu.Jsem zde! Ahoooj Dneska nejak mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To víííš!!! Je středa...je ho tam třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak to mi zase neco uniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jojo...láska je přece fajn ne? Co Ty? Jak jde život? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.