Květen 6, 200916 r Asi jo ja chlapa nemam tak nevim Jinak docela faine... jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada no Co u tebe?
Květen 6, 200916 r Včera jsem nalital okolo 300 km po horách autem pracovně a dnes okolo 100 km.Docela dobry.Těšim se na prodloužený vikend.
Květen 6, 200916 r Ja taky... kdybych nemusela v sobotu do prace tak by to byl dokonaly week Copak mas v planu?
Květen 6, 200916 r Jani: já má ten autodrom v Sosnové a pak musim posekat muj prales... To nic moooc teda
Květen 6, 200916 r Jani: navrhuješ jiný program? Ja mam patek srazik v Trutnove, sobota pracovni, nedele sraz v Nemecku a pondeli zoo a vecer zase srazik Tak jsem cekala neco podobnyho zvlast kdyz ma byt kraaaasne
Květen 6, 200916 r Ahoj dobre a ty? Ahoj jani, nezlob se, že jsem Ti včera neodepsal na ajsku, ale normálně a prachobyčejně jsem usnul...
Květen 6, 200916 r Ahoj jani, nezlob se, že jsem Ti včera neodepsal na ajsku, ale normálně a prachobyčejně jsem usnul... V pohode.
Květen 6, 200916 r Neboj...něco vymyslim.Ted občas jezdim do Prahy pracovně. Tak se stav Zrovna dneska jsem sama samotinka doma az do patku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.