Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Asi jo ja chlapa nemam tak nevim Jinak docela faine... jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada no Co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Včera jsem nalital okolo 300 km po horách autem pracovně a dnes okolo 100 km.Docela dobry.Těšim se na prodloužený vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ja taky... kdybych nemusela v sobotu do prace tak by to byl dokonaly week Copak mas v planu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Kamarádi, jak se máte...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jani: já má ten autodrom v Sosnové a pak musim posekat muj prales... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Kamarádi, jak se máte...? Ahoj dobre a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jani: já má ten autodrom v Sosnové a pak musim posekat muj prales... To nic moooc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jani: navrhuješ jiný program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jani: navrhuješ jiný program? Ja mam patek srazik v Trutnove, sobota pracovni, nedele sraz v Nemecku a pondeli zoo a vecer zase srazik Tak jsem cekala neco podobnyho zvlast kdyz ma byt kraaaasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak viš jak...já jsem starší pán a potřebuju hodně odpočinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hlavne ze to mas na co svest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj dobre a ty? Ahoj jani, nezlob se, že jsem Ti včera neodepsal na ajsku, ale normálně a prachobyčejně jsem usnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Už ani nevím člověče pomalu jak vypadáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj jani, nezlob se, že jsem Ti včera neodepsal na ajsku, ale normálně a prachobyčejně jsem usnul... V pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Už ani nevím člověče pomalu jak vypadáš! Ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ano Ty prdelko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Cim dal tim stejne A kdyz se za mnou neprijedes ani podivat tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Neboj...něco vymyslim.Ted občas jezdim do Prahy pracovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Neboj...něco vymyslim.Ted občas jezdim do Prahy pracovně. Tak se stav Zrovna dneska jsem sama samotinka doma az do patku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A jinak bydliš s kym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To bys chtel vedet vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak ne no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Povidej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.