Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak to jo. Hele ráno jedu mejt auto vapkou tak jestli chceš přijeď a opláchneš taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nejlepší je to houbou a šamponem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Houbičku a šamponek mám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dikes ale myl jsem minulý vikend na moravě žínkou a autoshampoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) A ted na moravě budu mejt znova a konečně lepit RZ, budeli ovšem čas... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to mě konečně čeká vnitřek Rosťo v pondělí si jedu pro věci z lakovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Milan: Nalep to na více bodů ( čtverečky ) Lepší to drží. Standa: Kde si to nakonec měl nalakovat.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 až v dalekém Chomutově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tu se dozvím až v pondělí, dneska tam jenom Honza volal, jestli to mají hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 štvérečky dám, ale budeli čas budu zapojovat 2x satelitní anténu:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hele Rosťo urvešto pak i s lakem kdybys měnil SPZky bo to zas tolik nedrží ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já bych to viděl i na lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak když budu Jiří měnit RZ, tak to udělám jako s nápisem OCT. Režnou nit nasadím za značku a uřízneš to velice lehce. No a zbytek Tech.benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 šikovnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Rosťo to je naprosti genitální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jj. Genitální věci já zvládám. Několik let praxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 taky mě to čeká o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Co Stando, ty genitální věci nebo RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 budu sundavat boční lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To si taky užiješ co. ''Taková mravenčí práce to je'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 už jsem sundaval nápis na zadních dveřích a na bokách, tak už jsem zvyklej. chci zkusit školní gumu, prej by to s ní mělo jít dolu líp jak tech.benzínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To jem nezkoušel. Já jsem namočil hadřík do TB a nechal působit. Pak to šlo pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Stando.Cos měl s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.